Mała ilość kartek

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.01.2011, 12:38    Pytanie
W nowym FMie zauważyłem sporo błędów i dużą niestabilność gry. Mam jednak zapytanie co do ilości otrzymywanych kartek - czy też macie ich tak mało? W FM11 grałem Aston Villą w Anglii, Udinese we Włoszech, Bragą w Portugalii i Kasimpasą w Turcji, średnio po 3 - 4 sezony. Za każdym razem miałem max. 2 czerwone kartki na sezon we wszystkich rozgrywkach, za każdym razem miałem najmniej żółtych kartek w lidze, za każdym razem grałem ostrzejszym sposobem odbioru, za każdym razem kupowałem zawodników o dużych atrybutach determinacji i agresji. Zdarzyło się to komuś?
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

rainfall248 Młody aktywista

0
27.01.2011 12:50    #1
Gram Liverpoolem już długo, od pierwszego meczu agresywny odbiór piłki i nigdy tego nie zmieniałem.
Patrząc na statystki po sezonie, zespół, który jest pierwszy w kartkach ma średnio 100 żółtych + 10 czerwonych, przy czym mój agresywny Liverpool uzyskuje z 50-60 ż. + 2-3 cz, czyli bardzo mało. Ale cóż, nie będę z tego powodu płakał ;).
patch 11.1.

Bl@dy Partyzant

0
27.01.2011 13:13    #2
Moim zdaniem ilość kartek zależy od dyscypliny w zespole. Podobnie jak kolega wyżej gram Liverpoolem. W pierwszym sezonie to była makabra i po co najmniej 5 żółtych na mecz i zdarzały się też czerwone. Gram oczywiście przez cały czas na agresywnym odbiorze. Proceder znikł kiedy posypało się z mojej strony parę kar pieniężnych. Jeżeli utemperujesz swoich zawodników to ilość kartek będzie mała. Sam posiadam paru zawodników z wysokimi atrybutami agresji i determinacji i z kartkami nie mają problemów.

carlosss89 Partyzant

0
28.01.2011 13:57    #3
Z kartkami to rożnie bywa. Raz kończyłem mecz bez żadnej kartki a raz 5 na mecz. Ostatnio w 3 sezonie łapie czerwone kartki co mi się dawno nie zdarzało.
Jeśli nie będzie piłkarzy ganić za ich postępowanie to będzie więcej kartek.
Jednak kartki na pozycji Def. Pomocnika i środkowych obrońców to jest normalka. No i oczywiście nawet jeśli grasz łagodnym lub agresywnym odbiorem nie ma znaczenia jeśli w instrukcjach przed mecze dasz na kilku zawodników agresywny odbiór.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.