Sprzedaż zawodników przy 1 lidze grywalnej

mcwhite82 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.01.2011, 22:48    Pytanie
Witam,

czy mógłby ktoś rozwiać moje wątpliwości odnośnie następującej kwestii:
- chciałbym rozpocząć rozgrywkę wybierając tylko 1 ligę grywalną np. Anglia (duża baza), żadnej ligi na podglądzie i uaktywnić wszystkich piłkarzy, powiedzmy z 20 innych krajów.
- interesuje mnie, czy w w/w sytuacji po wystawionych przeze mnie na listę transferową piłkarzy będą zgłaszały się tylko angielskie kluby, czy również te kluby (z innych krajów), z których są wczytani inni zawodnicy?

10kilan Partyzant

0
27.01.2011 22:51    #1
Mi się wydaje że każdy klub będzie składał ofertę. Wybierając jakąś ligę określasz że masz do niej podgląd,ale i możesz pracować w innych ligach. Jak ich nie włączysz to możesz pracować tylko w np Anglii ale wszystko działa normalnie tak więc Real Cię wykupi spoko :D

Szyna9 Młody aktywista

0
27.01.2011 22:52    #2
po dobrych zawodników jak najbardziej ale ciężko będzie Ci sprzedać słabszych zawodników. Mówię to na podstawie FM 2010 i innych starszych wersji

ps. Kilan no może Real i będzie wykupywał ale chyba nie sądzisz aby Real się palił np do wykupienia Bradleya Guzana z Aston Villi prędzej wolałby go kupić np. Hercules ale podczas wyłączonej ligi hiszpańskiej raczej nie będzie on tego robił bo po co skoro i tak nie gra w żadnych rozgrywkach

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.01.2011 o godz. 22:56

LOLECZeX Młody aktywista

0
27.01.2011 23:25    #3
Gra, gra, niewłączone ligi i tak grają, tylko po prostu nie masz do nich podglądu.

mcwhite82 Partyzant

0
27.01.2011 23:48    #4
Dzięki za zainteresowanie tematem :)

pytałem ponieważ powoli tracę cierpliwość do powolnego działania gry, po prostu przeliczyłem się jeżeli chodzi o moc mojego komputera i planuję rozpocząć grę od nowa, tyle że z parametrami jak wyżej.

Obecnie gram Wikingami z dalekiej północy Norwegii - Harstad (2 liga, grupa 4), genialna lokalizacja, jeden z największych ośrodków turystycznych na północy Norwegii, niesamowity klimat, są wyniki...tylko załadowałem za dużo lig na podgląd (m.in. polska, szwedzka, litewska, brazylijska itd.) i niestety gra chodzi jak żółw.

Natomiast odnośnie transferów, to przy obecnej rozgrywce najczęściej po moich zawodników zgłaszają się sąsiedzi ze Szwecji.

Do następnego podejścia mam już upatrzony zespół z BSP - Grimsby (ligi angielskie jako jedyne grywalne). Wiem, że to niska liga i zainteresowanie piłkarzami małe, ale pamiętam z poprzednich edycji FM-a że grając w BSP głównie Szkoci podkupywali mi zawodników.

Także z tego co czytam w waszych postach moje wątpliwości są jak najbardziej rozwianie.

Pozdrawiam, wszystkich FM-maniaków.

10kilan Partyzant

0
28.01.2011 11:00    #5
Ja wybrałem sporo lig-około 10 i miałem wydajność kompa na 2 gwiazdki. Co prawda czasami trzeba poczekać z 15s jak się mecze wczytują,ale nie jest źle ;)

Szyna9: TO była tylko ironia ;>

mcwhite82 Partyzant

0
29.01.2011 18:12    #6
Tak z ciekawości mogę zapytać jakiego masz kompa?

10kilan Partyzant

0
29.01.2011 18:36    #7
Ja? 2,13Ghz procek,4G ramu :>

mcwhite82 Partyzant

0
31.01.2011 21:20    #8
To procka mamy takiego samego. U mnie troche muli bo pewnie mam "tylko" 2 GB ramu - być może to ta przyczyna. Albo też mam dysk pod ATA, a nie pod SATA, gdzie jest dużo szybszy transfer. Grafikę natomiast to 1 GB, ale słaba jakościowo karta - Geforce 8500 GT.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution