Zapisana gra nie została wczytana

jordaneq Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
31.01.2011, 01:48    Pytanie
Witam
Mimo iż znalazłem kilka tematów w których jest mowa o tym problemie to w każdym jest napisane : tyle razy było na suflerze.. a tak naprawde jak ktoś potrzebuje to wynaleść to nie ma. Wpisałem w wyszukiwarke zarówno "zapisana gra nie została wczytana" jak i angielską nazwe tego błędu "not well-formed (invalid token) at line 1 of last_saved_game.xml" i nic się nie dowiedziałem.
Zrobiłem tak jak radził ndL tutaj ale zmieniło się jedynie że pojawia się polskie "zapisana gra nie została wczytana" zamiast angielskiego błędu.
O co więc w końcu chodzi? Czy da się uratować save'a?
Błagam o pomoc.
Save do pobrania tutaj

EDIT: sdms, co z tego że wałkowany wielokrotnie skoro niczego nie idzie się dowiedzieć z tych "wielokrotniie wałkowanych tematów" ?

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 31.01.2011, 11:35

sdms Partyzant

0
31.01.2011 02:38    #1
tamat wałkowany wielokrotnie, ale cóż

gram sobie i gram i nagle w czasie zapisywania gry zawiesił się komputer :( gry nie da się wczytać. Czy jest jakiś sposób na odzyskanie uszkodzonego zapisu?

Kopię mam sprzed jakichś 2 miesięcy (czasu gry), a w międzyczasie skończyłem sezon (mistrzostwo ekstraklasy, wygrana w pucharze polski...), więc szkoda gry nawet bardzo...

rodem Młody aktywista

0
31.01.2011 07:26    #2
Było już wielokrotnie że save zapisujemy do wielu plików. Te save niestety już do wyrzucenia

sdms Partyzant

0
31.01.2011 14:37    #3
no właśnie. myślę, że programiści powinni w grze wprowadzić jakieś zabezpieczenia na taką ewentualność skoro bardzo wielu ludzi zgłasza podobne problemy. IMHO gra powinna sama tworzyć 1-2 backup'y danego save'u tak na wszelki wypadek.

Cóż pozostaje mi znów spróbować wygrać ligę mistrzów, a save mam chyba jeszcze w fazie grupowej, albo w 1 rundzie eliminacyjnej :(

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.