Głebia szczegółów - co jak i gdzie?

Kazimir Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.02.2011, 16:53    Pytanie
Witam.

Niestety przy zakładaniu nowej gry mam z tym problem: otóż nie wiem jak skonfigurować zakładki głebia szczegółów. Chciałbym aby wyświetlało mi wyniki zarówno Ligi Mistrzow, Ligi europejskiej jak i eliminacji do mistrzostw swiata i europy (strefy europejskiej jak i poludniowo amerykanskiej).

Szcerze mowiąc, chciałbym po prostu mieć jak największą możliwość "obserwacji" bez mordowania mojego sprzetu ( amd athlon 3200+, 2gb RAM, gf 9800). Przyznam się że ta głebia szczegółow sprawia mi spory bół głowy, nie moge sie zdecydowac jak to skonfigurować.

Aha, i jeszcze jedno pytanie: czy głębie można ustawiać tyklo na poczatku gry (podczas zakladania) czy mozna w to ingerowac również podczaszrozgrywki?

Z góry dzieki za odpowiedzi

sdms Partyzant

0
02.02.2011 17:30    #1
Głębię szczegółów możesz zmieniać w trakcie gry. Myślę, że możesz poeksperymentować i sprawdzić jakie ustawienie będzie dla ciebie najbardziej korzystne.

Kazimir Partyzant

0
02.02.2011 17:58    #2
No to mam jeszzce pytanie takie:

Jak właczę "wszystko" w tej głębi, to mocno mi to ograniczy szybkość i płynność rozgrywki?

Slyszalem zeby nie sugerowac sie tymi gwiazdkami (mam pół gwiazdki...) ale chciałbym zobaczyć tutaj potwierdzenie ;] przypominam moj konfig to amd athlon 3200 , 2gb RAM, gf 9800

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.02.2011 o godz. 17:58

sdms Partyzant

0
02.02.2011 18:40    #3
ja mam podobną konfigurację kompa, ale mniej ramu (1 GB) /karta graficzna ma znaczenie tylko w przypadku widoku 3D w meczach, ale ja gram na 2D ze względu na uszkodzoną kartę/, też mam pół gwiazdki i gra działa w miarę płynnie

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.