Akademia- nie mam, bak rozmowy z zarządem

szycha333 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.02.2011, 23:05    Pytanie
Gram na 5 grywalnych Polskich ligach, zaczynałem w 3 lidze i tak sobie grałem.
Po roku awansowałem do 2 ligi-nic nie budowałem bo zarząd się nie zgadzał
Po kolejnym roku awansowałem do 1 ligi-rozbudowałem bazę treningową i młodzieżowym
Po kolejnym roku awansowałem do Ekstraklasy-Buduje baze treningową i młodzieżową i stadion który anulowano
Problem w tym że w 1 i 2 sezonie mogłem prosić zarząd o akademie piłkarską a teraz nie ma tej opcji, możliwe że ten sam problem będe miał ze stadionem... Po prostu te opcje są szare a o baze treningową i młodzieżową mogę normalnie pytać zarząd mimo że buduje te obiekty aktualnie...

sdms Partyzant

0
03.02.2011 01:49    #1
Bez obaw. Za kilka tygodni/miesięcy opcja pojawi się ponownie. Być może klub aktualnie nie ma funduszy na rozbudowę?

Kazimir Partyzant

0
23.02.2011 13:24    #2
Witam, pytanie podobne do tematu.

Otoz na poczatku sezonu poprosilem zarzad o Akademie Pilkarska. Zgodzili sie. Po 2 dniach poprosilem ich rowniez o rozbudowanie szkolki mlodziezowej.. Rowniez sie zgodzili. No i w siedzibie zarzadu widze obydwa paski (planowanie).
Jednak jak wejde w Historie --> Rozmowy, to w histori rozmow z zarzadem jest rozmowa dotyczaca szkolki mlodziezowej, ale NIE ma tej dotyczacej akademi pilkarskiej (znikneła?).

No i teraz mam watpliwosci. Czy oni buduja szkolke mlodz. i akademie pilkarska naraz, czy to jest bug? No i jak sprawdzic czy ta akademia pilkarska bedzie wybudowana (wiem ze baze trening. i skolke moldz. mozna sprawdzic w ekranie "informacje", ale nie mam pojecia gdzies mozna sprawdzic akademie). Dodam ze w chwili obecnej nie moge poprosic zarzadu praktycznie o nic, wszystko szare.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution