Długotrwały spadek formy

Sieman Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.02.2011, 20:15    Pytanie
Witam. Gram teraz 3 sezon Legią i tym 3-cim sezonie dopadła mnie spora obniżka formy, w lidze po 13 meczach jestem na 8 miejscu, przewaznie w meczach mam lepsze statystyki od rywali wiecej strzałów , sytuacji 100% ale mimo to przegrywam. Od początku kariery gram tą samą taktyką , zdobyłem nią 2 mistrzostwa Polski , Puchar Polski , 2x awans do fazy grupowej LM. Więc taktyka wydaje sie w porządku , przed 3 sezonem jeszcze wzmocniłem skład 4 zawodnikami , nikt znaczący nie odszedł, na początku myslałem ze to chwilowy spadek formy ale ciągnie się on zdecydowanie za długo. Ktoś spotkał sie z podobną sytuacją? Macie jakieś pomysły?

LFC-MaCiek Partyzant

0
06.02.2011 20:16    #1
Może po prostu rozszyfrowano Twoją taktykę.

Sieman Partyzant

0
06.02.2011 21:24    #2
Być może ale co to ma wspólnego z rzeczywistością? Jaki klub zmienia co 2 sezony taktykę, bez sensu...

ksgdamian Partyzant

0
07.02.2011 08:49    #3
Niektóre kluby zmieniają taktykę nawet co pół roku jak sie trener zmienia

Sieman Partyzant

0
07.02.2011 09:37    #4
hm no tak, ale jeśli trener sie nie zmienia? Przecież Barcelona teraz po sezonie nie zmieni taktyki mimo ze wszyscy wiedza jak barca gra, wszyscy wiedza jak gra Messi, a i tak nikt ich nie może zatrzymać. Spróbuje może troche zmodyfikować taktykę i zobaczymy co to da, przecież nie po to od 2 lat dobieram pilkarzy pod aktualne ustawienie, żeby teraz to całkowicie zmienić...dla mnie to jest mało realistyczna właściwość FM

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.