Liga indonezyjska

sdms Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.02.2011, 18:21    Pytanie
Gram obecnie drugi sezon w 1 lidze indonezyjskiej. Prowadzony przeze mnie zespół zajął 6 miejsce w swojej grupie, więc nie zakwalifikował się do drugiej fazy, ale doszedł do finału pucharu indonezji (może dlatego, że za zwycięstwo w pucharze przydzieliłem wysokie premie). No i sprawa wygląda tak, że po półfinale pucharu (25.04) do finału (27.05) jest całkiem sporo czasu, więc żeby piłkarze nie stracili formy, a klub pieniędzy zacząłem planować sparingi. I tu pojawił się problem, bo od 11 maja miałem zajęte terminy - ostatni sparing mogłem zaplanować na 10 maja. Dopiero jak minął 11 maja dostałem możliwość planowania sparingów na dalsze dni. Z czego to może wynikać? To jakiś błąd, czy co?

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
10.02.2011 18:30    #1
Widocznie takie są przepisy. Nie grałem w Indonezji, ale może sezon zasadniczy kończy się jakoś tak, że do tego 10 można planować, a potem Puchar jest jakoś po sezonie? Nie wiem, ale to na pewno nie jest bug.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

sdms Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
10.02.2011 18:43    #2
Po zastanowieniu wydaje mi się, że wynika to z tego, że 12 maja były ostatnie mecze 2 fazy ligowej i pewnie dopiero po ustaleniu kto zagra w finale gra zezwoliła na planowanie sparingów. Wydaje mi się, że wynika to stąd, że gra nie wie, czy mój zespół nie zagra w finale (chociaż nie może zagrać, bo odpadł w pierwszej fazie ligowej). Nadal nie wiem czy to kwestia zasad ligowych czy ograniczeń gry.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.