Budowa nowego stadionu-brak opcji rozmowy

szycha333 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.02.2011, 11:53    Pytanie
1.Gram klubem z Polskiej 3 ligi, gdy awansowałem do ekstraklasy poprosiłem zarząd o rozbudowę stadionu, zgodzili się i zaczęli planować niestety rada gminy się nie zgodziła i projekt anulowano... Zarząd postanowił wybudować nowy stadion, ale komp mi się zawiesił i utraciłem tą rozgrywkę... Najgorsze jest to że jak od nowa doszyłem do tego punktu to zarząd już nie chciał mi nowego stadionu wybudować, a wszystkie opcje rozmowy z zarządem dotyczące stadionu są zablokowane... Taką sytuacja trwa już 2 lata i wątpię żeby te opcje się odblokowały... Po pierwszym roku zarząd sam rozbudował mi stadion o 500 miejsc, ale co to jest? Aktualnie mam stadion na 1500, bez podgrzewanej płyty. Jest jakaś możliwość odblokowania tej opcji?

2.Czemu wszyscy moi juniorzy mają 19-20 lat?
3.Czemu nie mogę ulepszyć siatki poszukiwań juniorów?

Gram na patchu 11.1.0 na dodatku 5 grywalnych polskich ligach

Pavulon Partyzant

Grupa: Ekspert
0
13.02.2011 13:44    #1
1. Graj, wygrywaj, zapełniaj stadion do ostatniego miejsca w każdym meczu, a nawet nie będziesz musiał prosić zarządu o rozbudowę stadionu/budowę nowego.
2. Kraje z piłkarskiego 'zadupia' dostają juniorów w takim wieku w FM-ie, w Afryce jest podobnie (chociaż nie zawsze). Tylko takie mam wytłumaczenie.
3. Za niską reputację masz zapewne, wygrywaj, graj w Lidze Mistrzów i ta opcja się odblokuje.

szycha333 Partyzant

0
13.02.2011 14:39    #2
1.Wygrałem 2 razy ekstraklasę 3 razy puchar polski+ co roku awansowałem z 3 polskiej ligi. Od 2 lat stadion jest zawsze pełny. Cały czas w "siedzibie zarządu" mam czerwony pasek od "rozbudowa stadionu" i chyba przez to nie mam opcji rozmowy...
2.Nie da się tego zmienić? np. wygrywając Ligę Mistrzów, bądź edytorem?
3.Dla sprawdzenia zwiększyłem reputacje w edytorze, zgadza się mam za niską reputacje żeby rozbudować
4.Dlaczego jak wygram Puchar Polski to frekwencja nie zmienia się? Możliwe że Puchar Polski jest za mało "popularny" żeby kibice cieszyli się ze zwycięstwa i zaczęli chodzić na meczę?

szycha333 Partyzant

0
14.02.2011 18:31    #3
podbijam

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.