Rejestracja składu.

Jarzinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.02.2011, 20:34    Pytanie
Witam. Po rozegraniu kilku sezonów powstał u mnie problem z wychowankami. Kupowałem młode talenty w wieku 16-17 lat i oni w wieku 21 lat nie dostają statusu wychowanka. Mimo to w filtrze po zaznaczeniu "Status wychowanka" pokazuje mi "szkolony w klubie(0-21)" przy 3 zawodnikach i "szkolony w klubie (15-21)"także przy 3. Z czego tą drugą grupę mogę zaliczyć do wychowanków, a byli oni w klubie przy rozpoczęciu gry.
Pytanie moje brzmi, czy to błąd w grze, czy po prostu mimo kupna zawodnika w wieku 16-17 lat nie zostanie on nigdy uznany jako prawdziwy wychowanek, a co najwyżej jako wyszkolony w kraju.?
Widziałem już podobne pytanie(w kwestii Lecha), ale nie doczekało się odpowiedzi.
Dzięki za jakąkolwiek odpowiedź.

rainfall248 Młody aktywista

0
21.02.2011 20:54    #1
Też to zauważyłem, ale tylko przy kupowaniu newgenów. Jak ściągnąłem Lucasa Digne to wszystko było normalne - po 3 latach został wychowankiem mojego klubu.
Może newgeni zaliczani są od razu jako wychowankowie klubów, w których się pojawili? - chociaż na przykładzie Digne - "szkolony w klubie (15-21)" powinno dać się zrobić wychowanka z newgena kupionego w wieku < 18 lat.

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 21.02.2011 o godz. 20:55

Jarzinho Partyzant

0
19.03.2011 00:43    #2
Chciałbym przypomnieć o moim problemie. Pograłem kilka sezonów- ściągałem do drużyny młodych zawodników w wieku 16-17 lat. Pojawiało się info, że np. w 2016 będą oni wychowani w klubie. I faktycznie tak się stało tylko przy rejestracji składu do np. LM oni nie są zaliczani ani do kategori wychowanych w klubie ani w kraju. Co gorsza biorę chłopaków z U21, którzy także pojawili się z czasem trwania gry i oni także nie mają statusu wychowanka mimo, że niektórzy mają po 4-5 sezonów w U21 czy w pierwszej drużynie. Jest to wk... bo teraz musiałbym rejestrować bagatela tylko 17 piłkarzy(chodzi o 8 wychowanych w kraju czy jakoś tak). Dzięki za jakąkolwiek pomoc.

browar1985 Partyzant

0
02.04.2011 04:04    #3
Mam dokładnie ten sam problem w Barcelonie i nie wiem jak sobie z nim poradzić. Czy ktoś może wypowiedzieć się na ten temat? O ile sobie dobrze przypominam wcześniej nie miałem tego problemu nigdy wcześniej

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.