Spadek determinacji i rozbudowa bazy treningowej

PiotRoo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.02.2011, 22:58    Pytanie
Witam.

Przydzieliłem jednemu z juniorów opiekę bardziej doświadczonego gracza. Wszystko ładnie, fajnie, tylko że w czasie opieki determinacja młodego spadła z poziomu 15 do 9. Udało mi się znaleźć podobny wątek na CMRev gdzie znalazłem informację, że poziom determinacji ucznia dostosowuje się do poziomu mentora. I to by się zgadzało, gdyż ten wskaźnik wynosi u niego właśnie 9. W związku z tym pojawia się pytanie - czy jest szansa by u juniora poziom determinacji wrócił do normalności, a być może nawet był jeszcze wyższy?

Druga sprawa związana jest z bazą treningową. W "Treningu" jest oceniona na 5 gwiazdek (doskonała), w "Siedzibie Zarządu" też brak możliwości rozbudowy, ale sprawdziłem scoutem (a jakże by inaczej ;]) i jej wartość to 16/20? Czy można podjąć jakieś działania by jeszcze podkręcić level obiektów treningowych?

Z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich odwiedzających CMRev!

serek1989 Partyzant

0
22.02.2011 23:59    #1
Za jakiś czas możesz dać mu nowego mentora o wysokiej determinacji, wtedy ta się podniesie. Innego sposobu nie ma

Kazimir Partyzant

0
23.02.2011 00:25    #2
A ja mam pytanie odnosnie tematu, czy zawodnik "uczy" sie innych atrybutow (oprocz determinacji) od mentora? Czy to dotyczy tylko determinacji

PiotRoo Partyzant

0
23.02.2011 07:25    #3
No to już raczej niemożliwe - ciężki mi znaleźć kogoś odpowiedniejszego na jego mentora, no i chłopak właśnie skończył 22 lata. Determinacja wpływa na rozwój atrybutów czy tak naprawdę tylko na formę i czasu wchodzenia na swój najwyższy pułap?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.