Taktyka Prośba o Pomoc

DanielloIII Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.02.2011, 15:15    Pytanie
Witam. W Chwili obecnej zacząłem swoją przygodę z FM10 w 3 lidze Hiszpańskiej. Ten FM Różni się troszeczkę od mojego ulubionego 09 więc mam parę Pytań.
Jakie Ustawienia są nie zbędne aby przejąć kontrolę na Boisku maksymalne posiadanie piłki itp Czyli pełna kontrola chodzi mi o ustawienia drużynowe jak i indywidualne dodam że preferuję styl z jednym defensywnym pomocnikiem w środku pola a jednym normalnym. A zapomniałem i gram ofensywnymi skrzydłowymi.
I jak by można jakieś rady też dodać jak grać z Kontr ataków.
Serdecznie dziękuje.

Guezmir Młody aktywista

0
24.02.2011 16:09    #1
Przydziel ofensywnym skrzydłowym role schodzących napastników albo graj bocznymi pomocnikami. Jeśli Twoi OPL i OPP są szybcy tym bardziej sprawdzą się w grze z kontrataku. Pamitaj o pewnej dziwnej zasadzie z FM 2010: "Prowadzisz - graj bardziej ofensywnie, przegrywasz - graj bardziej defensywnie". Silnik meczowy jest dziwny i takie podejście do sprawy jest najlepszą metodą. U mnie i u Godmana to się sprawdzało.

Na jakiej grasz łatce?
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

DanielloIII Partyzant

0
24.02.2011 16:13    #2
[quote=Guezmir]Na jakiej grasz łatce? [/quote]

na 03. Nie dawno zakupiłem sobie tego fm'a więc dopiero poznaje tajniki

Guezmir Młody aktywista

0
24.02.2011 16:30    #3
Jeśli na 10.3 to radze zrezzygnuj z gry skrzydłowymi, każ swoim OPP i OPL schodzić do środka.

Użytkownik uznał post za pomocny

"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

swimi Partyzant

0
25.02.2011 08:29    #4
W FM10 granie środkiem przynosiło też korzyści.

bugi42 Młody aktywista

0
25.02.2011 08:41    #5
[quote=swimi]W FM10 granie środkiem przynosiło też korzyści.[/quote]

Racja

FM 2010 - gra środkiem
FM 2011 - gra skrzydłami

Są to chyba najlepsze rozwiązania, lecz ja w FM-ie 2011 nie preferuje gry środkiem czy skrzydłami.

...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.