Ręce opadają na takie rzeczy...

techniczny Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.03.2011, 00:00    Pytanie
Jak widzę coś takiego, to mnie szlag trafia. Dodam, że Kuba wszedł z ławki na ostatnie 30 minut, strzelił ładną bramkę i zrobił parę ciekawych akcji. I co? Pochwaliłem go, a on ma o mnie kiepską opinię :/ Kto pisze skrypty pod te rozmowy???

Z góry sorki, że wstawiłem to do suflera.

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
0
06.03.2011 00:25    #1
Są piłkarze, którzy czasami lepiej reagują na zjebki niż pochwały, widocznie Kuba jest bardzo ambitny. Poza tym nigdy nie należy chwalić piłkarza po jednym meczu, choćby nie wiadomo jak dobrym.
lucasinho.blox.pl

0
06.03.2011 01:31    #2
To nie był jego pierwszy mecz, a sądzę że na pochwały nikt, a przynajmniej nie piłkarz, nie powinien się obrażać. Ale to tak na marginesie wszystko. Wstawiłem jako wkurzającą ciekawostkę, jedną z wielu ;)

pindor Partyzant

0
06.03.2011 09:11    #3
ogólnie te wszystkie konferencje i rozmowy strasznie psują grę

rainfall248 Młody aktywista

0
06.03.2011 10:56    #4
[quote=pindor]ogólnie te wszystkie konferencje i rozmowy strasznie psują grę[/quote]
Pomagają podnosić morale zawodników. Chodzę na (prawie) każdą konferencję i praktycznie teraz nic nie czytam, tylko zaznaczam odpowiedzi po pierwszych dwóch wyrazach w zdaniu, bo wiem jaki będzie efekt ;P. I zawsze mówię to samo. Efekt? Potem 2/3 konferencji podnosi morale, a 1/3 jest neutralna. Źle?
Rozmowy wtedy i tylko wtedy gdy:
- rezerwowy lub zawodnik bez formy zagra świetny mecz (8,0 +) - chwalę za ostatni mecz
- gracz z pierwszego składu jest w wysokiej formie (7,7 +) - obecna forma
- opierdzielanie co miesiąc większość zawodników < 21 lat, za poziom treningu (trenuj bardziej jak chcesz wyjść w podstawowym składzie)
- sugeruje odpoczynek zawodnikom, jeśli ich nie wystawie w następnym meczu
No i do tego dochodzą sytuacje niezawiązane z piłką, takie jak niezadowolenie, rekomendacje itp.

Magicc Ekspert

0
06.03.2011 12:28    #5
Rozmowy osobiste to loteria bez reguły- ten sam piłkarz raz się na ten sam tekst obrazi, a innym razem będzie zachwycony. Przy takich samych okolicznościach.

BTW, widzę, że tak jak ja jesteś zwolennikiem sprowadzania Polaków do składu- u mnie w Atletico gra Grosicki i kilka razy dał niezłą zmianę za Simao;)

0
06.03.2011 14:36    #6
@ Magicc
Owszem, ale bez przesady ;) Kuba akurat w Man Utd nieźle sobie radzi jako zmiennik wchodzący na podmęczonego rywala, ale jako zawodnik pierwszego składu na dłuższą metę chyba nie da rady. Za to na pewno miejsce w bramce zawsze będzie miał u mnie Polak :) Bramkarsko jesteśmy potęgą :D

Craxa fan Młody aktywista

0
06.03.2011 15:37    #7
[quote=techniczny]@ Magicc
Owszem, ale bez przesady ;) Kuba akurat w Man Utd nieźle sobie radzi jako zmiennik wchodzący na podmęczonego rywala, ale jako zawodnik pierwszego składu na dłuższą metę chyba nie da rady. Za to na pewno miejsce w bramce zawsze będzie miał u mnie Polak :) Bramkarsko jesteśmy potęgą :D[/quote]
Ja jak prowadziłem jeden sezon Chelsea, to ściągnąłem Kubę jako zawodnika na zmianę. Grał końcówki i nie marudził :)
Maxima Debetur CRACOVIAe Reverentia...

Magicc Ekspert

0
06.03.2011 15:57    #8
W FM10 był u mnie podstawowym zawodnikiem w Celticu, a i później w Arsenalu dawał radę jako joker.

Natomiast w N'Castle miałem Borubara, ale krótko. Nie mógł usiedzieć w bramce, przez co traciłem sporo goli z kontr po moich stałych fragmentach- rywale po prostu lobowali stojącego przy środku boiska Artura:/

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 06.03.2011 o godz. 16:00

pignu Partyzant

0
06.03.2011 16:37    #9
U mnie w Arsenalu jest kolonia polaków większa niz w BVB :) Fabian, Szczęsny, Grosicki(którego sprzedaż odradza mi zawsze asystent Carlos Queiroz) i Mateusz Prus który jest do końca sezonu na wypożyczeniu w Realu Madryt, tak nawiasem mówiąc to odrzucił oferty z Milanu i Barcy :D, aaa bił jeszcze Grzegorz Sandomierski, ale został sprzedany do Aston Villi za 4mln Euro, wgl. dziwi mnie coś takiego w tym FM, Prus w moim Arsenalu zagrał ledwo 3 mecze w Premier League, a po zaproponowaniu Klubom jego wypożyczenia zgłasza się światowa czołówka, z Interem, Realem, Barcą, Milanem na czele, Sandomierski np. wcześniej był na wypożyczeniu w Milanie, jak myślicie, od czego to zależy.?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.