Spadek atrybutów piłkarza

Danek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.03.2011, 21:15    Pytanie
Hej!Mam pytanko do Was,czy nie wiecie może co mogło spowodowac taki oto spadek wielu atrybutów u mojego napastnika???Ma 24 lata dopiero,z treningu jest zadowolony,nigdy nie "strzelał" mi żadnych fochów,żadnych problemów osobistych..Jakby był już stary i u schyłku kariery to co innego ale w tym wieku?Nie rozumię tego.
http://img86(...)latx.png -atrybuty

http://img59(...)ingw.png -trening

machaj88 Młody aktywista

0
11.03.2011 21:34    #1
Żartujesz chyba.... Zaplanowałeś dla niego, jednocześnie: trening zagrania, pozycji i trening indywidualny, trenuje ogólnie tylko w 30% a ty się pytasz dlaczego mu atrybuty spadają? Nie dobijaj mnie proszę...
do tego przez 6 miesięcy niemal zerowy postęp treningowy i on się pyta "czemu"... dżizesss...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.03.2011 o godz. 21:35

Danek Partyzant

0
11.03.2011 21:48    #2
No i co z tego że zapalanowałem mu tyle rzeczy naraz?Wykorzystuję go też jako ofensywnego prawego pomocnika więc trener poradził mi go przyuczac do tej pozycji,trening zagrania także polecil mi inny trener,jedynie skoczność sam mu ustawiłem jako indywidualny.A co do 6 miesięcznego zerowego postepu treningowego to był kontuzjowany-zerwany mięsień łydki.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 11.03.2011 o godz. 21:52

drzewik Partyzant

0
11.03.2011 21:49    #3
Widocznie masz przerwę w sezonie...Albo chłopak jest na wakacjach...

Danek Partyzant

0
11.03.2011 21:54    #4
[quote=drzewik]Widocznie masz przerwę w sezonie...Albo chłopak jest na wakacjach...[/quote]

Nic podobnego,gram drugi sezon po awansie z Adalante i mam za sobą drugi mecz kolejki w Primera Division

matinho02 Młody aktywista

0
11.03.2011 21:55    #5
kontuzja ma ogromny wpływ na spadek atrybutów

Danek Partyzant

0
11.03.2011 22:00    #6
[quote=matinho02]kontuzja ma ogromny wpływ na spadek atrybutów[/quote]

atrybuty te spadły mu po 4 miesiącach jak wrócił do treningów i do grania więc po takim czasie ta kontuzja spowodowała ich spadek?Dlaczego od razu po wyleczeniu nie spadły mu te atrybuty?

machaj88 Młody aktywista

0
11.03.2011 22:34    #7
omg...
http://s1.if(...)hhxw.png
Patrz i się ucz:
1. Jak zaplanujesz piłkarzowi "tyle rzeczy" na raz, to spada intensywność jego treningu, ten piłkarz trenuje tylko w 30% !!! żeby atrybuty rosły potrzebuje, co najmniej 60/70 % zwykłego treningu
2. Jak zawodnik jest kontuzjowany, to nie trenuje, tak? A jak wraca po kontuzji i zamiast zabrać się ostro do roboty, jego trener pozwala mu się tak obijać ( chodzi o te 30% treningu) to niech się nie dziwi że atrybuty lecą na łeb!
3. jak już na danej pozycji nauczył się grać (czyli uzdolniony) i występuje na niej, to po jaką cholerę nadal ma się jej uczyć?
4. po co piłkarzowi, mierzącemu 166 cm wzrostu skoczność? Myślisz że jak mu wzrośnie o jeden punkt to już będzie skakał jak Małysz?

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
11.03.2011 22:49    #8
Wszyscy macie rację. Jest jednak jedno "ale". Na różnych stronach trwała kiedys dyskusja na temat atrybutów niektórych piłkarzy. W FM 2010 było kilku piłkarzy, którym niezależnie od treningu czy innych czynników w pewnym momencie hurtem spadały atrybuty. Co ciekawe zwykle były to te same atrybuty u tych samych piłkarzy, zmieniał się tylko czas wystąpienia regresu w różnych karierach. co lepsze, zawsze spadały dokładnie te same atrybuty. W FM 2010 takimi "trefnymi" piłkarzami byli bodaj Albiol, Marcelo i Higuain. Miałem nadzieję, że w nowym dziele SI tego nie będzie, ale niebezpiecznie mi to pachnie tamtym bugiem. Ale może szukam bugów na siłę...
Darkness... for me is where I shine

Danek Partyzant

0
11.03.2011 23:28    #9
@machaj88 ok może masz racje więc zastosuję sie do Twoich rad,ja nie jestem jakimś doświadczonym graczem w tej serii gry bo gram dopiero od FM 2010 w którego zresztą mało grałem,dopiero FM 2011 mnie wciągnął.
A jeżeli chodzi o "skocznosc" tego napastnika przy wzroście 166cm to fakt masz rację po co mu ale w raportach trenerów w słabych stronach wymieniają własnie ten atrybut..więc sami sobie przeczą?..:
"Thierno twierdzi że wskutek kiepskiej skoczności zawodnik ten wygrywa niewiele pojedynków o górne piłki"

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.03.2011 o godz. 23:37

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.