Spadek atrybutów piłkarza

Danek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.03.2011, 21:15    Pytanie
Hej!Mam pytanko do Was,czy nie wiecie może co mogło spowodowac taki oto spadek wielu atrybutów u mojego napastnika???Ma 24 lata dopiero,z treningu jest zadowolony,nigdy nie "strzelał" mi żadnych fochów,żadnych problemów osobistych..Jakby był już stary i u schyłku kariery to co innego ale w tym wieku?Nie rozumię tego.
http://img86(...)latx.png -atrybuty

http://img59(...)ingw.png -trening

buczek93 Młody aktywista

0
12.03.2011 10:15    #10
@samir
jakiś wielkich problemów z tymi kopaczami w 2010 nie było. Wiem, bo sam prowadziłem Real Madryt. Wprawdzie Marcelo łatwo stawał się niezadowolony z powodu mocnego treningu, na którym inni robili jak robić powinni. Albiol pomimo małej ilości szans na grę nie mógł mówić o spadku atrybutów. Higuain to samo. W 2010 bywało jeszcze tak, że spadek był tymczasowy, i nawet jeżeli to było i po 10 atrybutów, można je było bez trudu odzyskać w następnym miesiącu.
@Danek
Niech to do ciebie dotrze, że napastnik o wzroście 166 cm NIE MA NAJMNIEJSZYCH SZANS z obrońcami, gdzie każdy to wieża +180cm. Skup się na jego sile, bo ta wygląda fatalnie - przecież taki obrońca nawet nie poczuje jak spowoduje wyglebienie się tego kopacza. Poza tym w wieku 24 lat nie licz już na jakiś niewiarygodny skok atrybutów. A jeżeli to twój najlepszy snajper to radzę poszukać nowego, bo ze strzelaniem goli może być kłopot i to niemały. Raportami asystentów się nie przejmuj, oni by pewno chcieli mieć w napadzie zawodnika o wzroście Croucha a technice i zwinności Messiego. Sorry, ale takie rzeczy to tylko w edytorze. Skoro np. Drogba główkuje jak mało kto, właśnie dzięki temu że jest taką wieżą, to potrzebuje jednak kogoś kto będzie w stanie wkręcić wysokich obrońców rywala. Na tym polega budowanie zespołu i jego uniwersalność. Zostaw mu tylko indywidualizację treningu "siła", reszty się pozbądź i wtedy zobaczysz różnicę.

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
12.03.2011 12:08    #11
@buczek
Nie wszystkie bugi występują u wszystkich. U mnie w kilku różnych karierach, w których prowadziłem Real zawsze, mniej więcej w połowie sezonu, gracze Ci zaliczali spadek o jedno lub dwa oczka około 10 atrybutów wszystkich typów- psychicznych, technicznych i siłowych. I to za każdym razem tych samych, bez względu na to jaki trening im się przypisało. Jeśli Tobie się to nie znaczyło, to znaczy, że ten bug nie występował u wszystkich.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 12.03.2011 o godz. 12:10

Darkness... for me is where I shine

Danek Partyzant

0
12.03.2011 14:32    #12
Oki,oki zastosuję się do Waszych rad,w treningu została mu tylko "siła"(innym piłkarzom też odciążyłem trening),to jest jeden z moich najlepszych piłkarzy w drużynie bo strzelił w zeszłym sezonie 16 goli i zaliczył 14 asyst,gdyby nie ta kontuzja to pewnie więcej by ich miał na koncie.
Mam nowego młodego napadziora któremu dam szanse w ataku (Miguel Medina) więc jego ustawię na prawym skrzydle bo dobrze też asystuje i będę go oczywiście obserwował jak się dalej rozwija z tym treningiem,dzięki i pozdro.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.03.2011 o godz. 14:33

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.