Panowie sprawa wygląda następująco. Na tym patchu 10.3 nie mogę prowadzić żadnej polskiej drużyny a to dlatego że wszystko przegrywam: Grałem już polonią w, legia, cracovia. Są to zespoły z dobrą kadrą aby wykonać minimalne oczekiwania zarządu a ja natomiast Cracoviom spadam z ligi, Legią miejsce 5 a Polonią Warszawą 10 miejsce to wszystko w pierwszych sezonach potem kończyłem kariery bo już nie chciało mi się grać natomiast zagranicznymi drużynami dobrze mi idzie :/ Co do polskich klubów to w ogóle nie da się grać 4-4-2 z dwoma ofensywnymi pomocnikami na skrzydłach :/ Tylko 4-5-1 żeby nie tracić bramek, a ponad to moi w ogóle nie wykorzystują sytuacji. Legią potrafiłem wygrywać 3-0 żeby w drugiej połowie przegrać 3-4 albo 2-0 i żeby przegrać 2-3. Poradzicie coś. Taktyki sprawdzają się w zagranicznych klubach i na 10.2 też się sprawdzały.
Tak na marginesie jakie kluby w fm 2011 mają duże budżety transferowe poza City i Szachtarem?
Tak na marginesie jakie kluby w fm 2011 mają duże budżety transferowe poza City i Szachtarem?
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 14.03.2011, 14:34
Najnowsze posty