Skuteczność komputera.

Berny Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.03.2011, 17:11    Pytanie
Witam!
Panowie jak to jest,że drużyny komputera oddają 1-3 strzały na bramkę i praktycznie zawsze strzelają gola,mimo fatalnych atrybutów swoich piłkarzy? Jak to jest,że moji napastnicy mają atrybuty na poziomie 14 (gram w I lidze polskiej) i strzelają po 6-7 bramek na sezon mając 3-4 sytuacje strzeleckie na mecz?
I jeszcze jedno pytanie: Jak to możliwe,że co roku królem strzelców zostaje napastnik o atrybutach: technika 7,opanowanie 9, wykańczanie akcji 8,gra głową 10?
Trochę to takie bez sensu.

Robertmazi Partyzant

0
16.03.2011 17:51    #1
Ponieważ najprawdopodobniej jest to najlepszy zawodnik danego zespołu i gra w ofensywie jest ustawiona pod niego, natomiast ty pewnie grasz 2 napastnikami, bądź z ofensywnymi pomocnikami/skrzydłowymi, któzy też chcą strzelać gole a nie tylko odgrywać piłkę do napastnika, ustawiaj piłka do napastników, podst. odrywającego, jeżeli napastnik dobrze gra w powietrzu to też nad stałymi fragmentami popracuj, aby walczył w powietrzu też on a nie tylko środkowi obrońcy jak jest w podst. wykonywaniu rożnych. Także popatrz czy twoi pomocnicy mają wysoką współprace dzięki czemu będą cześciej mu odgrywać. Do tego trochę szczęścia i skuteczności twojego piłkarza i będzie królem strzelców.

Berny Partyzant

0
16.03.2011 17:54    #2
Ty piszesz tak,jakby mój zawodnik nie miał sytuacji.A ma,już pisałem. Często jest tak,że ja mam 19 strzałów na bramke,z czego 9 celnych i 0 goli,a komputer 3/1 i 1 gol.Komedia i tyle.
Sytuacji sam na sam po kilka na mecz.

rybeusz89 Partyzant

0
16.03.2011 17:58    #3
Wczoraj INTER oddał 3 celne strzały na bramkę i strzelił 3 gole Bayern 11 celnych - 2 gole.

Berny Partyzant

0
16.03.2011 18:09    #4
Przykład beznadziejny,bo ja nie mam pretensji o jeden mecz,a o to,że tak jest cały czas mimo kosmicznych w porównaniu do przeciwnika,atrybutów moich zawodników.

loswariatos Młody aktywista

0
16.03.2011 18:41    #5
Zapisz mecz i wrzuć na net. Chętnie obejrzę i może się coś zaradzi.
meglio fascista che frocio

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.