Co się dzieje po połowie sezonu?

PDrasta Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.03.2011, 11:44    Pytanie
Witam, mam już drugą tego typu sytuację. Najpierw grałem Rodą Kerkrade. po połowie sezonu miałem koło 4 miejsca, gdy zaczęła się druga 17stka meczy, kicha(10 miejsce, 4-4-9 jak dobrze pamiętam) Teraz zacząłem grę Śląskiem Wrocław. w polskiej lidze jak wiadomo gra się 17 spotkań, przerwa zimowa i dokancza się 13. U mnie jest tak, ze zagrałem 15 meczy bardzo dobrze(2 miejsce w lidze)14 mecz to 3-0 z Widzewem we Wrocku, 15, to 4-1 z Lechem w Poznaniu(aż sam się zdziwiłem) i co dalej? 16 kolejka - 0-2 z Polonią, błędy robią takie ze... podania do przeciwników, wykorzystywanie(2-3 akcje na mecz) to w ogóle nic w bramke) 17 mecz z Koroną Kielce u siebie 0-4, 2 akcje moich piłkarzy, reszta Korony. Nie mam pojęcia co się dzieje po połowie sezonu z moimi zawodnikami. Gram na patchu 11.3 z Gietz Winter Update, możecie mi w jakikolwiek pomóc? co mam zrobic? zapraszam do pisania komentarzy, pomocy mnie jak i innych uzytkownikow tego forum z podobnym problemem.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.03.2011, 11:48

Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Mar1992 Przodownik pracy

0
19.03.2011 12:00    #1
Może źle przeprowadzasz okres przygotowawczy do drugiej części sezonu?
Może za bardzo ciśniesz ich na treningach i nie wytrzymują?
Może po tych świetnych występach, za bardzo wierzą w siebie, a Ty źle przeprowadzasz rozmowy motywacyjne?
Może za mało rotujesz składem?

Tylko tyle przychodzi mi do głowy.

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
19.03.2011 13:05    #2
Ja też w polskiej lidze zawsze mam słabszą wiosnę niż jesień. Po prostu kryzys musi przyjść, a kwestią jest jak wielki będzie i jak szybko uda się z niego wyjść.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

PDrasta Młody aktywista

0
19.03.2011 13:06    #3
Nie, bo przeciez 17 kolejek jest przed przerwą i nagle jest taki spadek w tych dwóch meczach, korona jest na 13. miejscu więc 4-0 nie powinienem z nią przegrać jako wicelider, poza tym wygralem ostatni mecz z lechem 4-1, w skladzie nie rotuje zbyt duzo, to fakt, ale przez te 15 meczy ciagle tak grałem, rozmowy motywacyjne - działają, nie wierzą w siebie zbyt, bo nigdy nie daję 'zachwycony' tylko po wgranym dobrze meczu 'dobra robota' czasem tez skarce lub sie rozczaruje gdy zle wyglada gra, ale drugą grę mam juz tak, ze po równo pierwszym meczu rewanzowym jest tego typu sytuacja, nie mam pojęcia o co chodzi, trening - caly sezon jest taki sam, wiec wątpię, sprobuje te rotacje, zmiane pozycji zawodnikom, moze się uda.

No tak, ale zeby wygrywac mecze spokojnie, czasem wpadka, czyli normalka, i nagle 16 i 17 mecz w plecy? i do tego 0-6 bilans bramek(polonia 4, korona 13) sciagnalem 5-6 pilkarzy oczywiscie z afryki, bo sa tani i ladnie pogrywają, bede gral narazie tym samym skladem, po kolei wpuszczając raz tego raz tego aby zgrania nie popsuc - zobaczymy co z tego będzie..

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.03.2011 o godz. 13:49

Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

lukist Partyzant

0
19.03.2011 17:52    #4
może daj zagrać mecz asystentowi, ja tak niekiedy robię ja moi mają kryzys i często po tym meczu wychodzą z dołka

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.