Zaufanie kibiców

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.03.2011, 18:28    Pytanie
Jestem zdziwiony pewną sytuacją: Gram Polonią Warszawa i wygrałem mecz z Jagiellonią 4-1. Zaufanie kibiców wynosiło 64%. Następny mecz z Polonią Bytom także wygrałem ( 2-0 ). I po tym właśnie spotkaniu z bytomianami zaufanie kibiców zmalało do 52%. O co chodzi?
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

Damiaoo Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
0
29.03.2011 19:49    #1
Bo to zaufanie odnosi sie do każdego meczu osobno. Jak wygrasz z lepszą drużyną wysoko lub z głównym rywalem to są bardziej zadowoleni niż jak wymęczysz zwycięstwo z jakimś outsaiderem.

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
0
31.03.2011 21:22    #2
[quote=Damiaoo]Bo to zaufanie odnosi sie do każdego meczu osobno. Jak wygrasz z lepszą drużyną wysoko lub z głównym rywalem to są bardziej zadowoleni niż jak wymęczysz zwycięstwo z jakimś outsaiderem.[/quote]

Zwycięstwa z Polonią Bytom nie wymęczyłem, wręcz przeciwnie. Cały mecz moja drużyna atakowała i mogło być równie dobrze 4-0
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

dybciox Partyzant

0
31.03.2011 21:33    #3
[quote=Rafal9595]mogło być równie dobrze 4-0 [/quote]
A czy Ty jesteś zadowolony z meczu Polska vs. Grecja? Owszem może i gra była momentami niezła i też mogło być 2:0 ale jednak był remis.

malki100 Partyzant

0
31.03.2011 22:08    #4
Zgadzam się z tym, że owo zaufanie kibiców nie oddaj w pełni ocenianego meczu... Bywa że narzekają mimo zwycięstwa, na wpół rezerwowym składem (gwiazdy odpoczywały), lub też pieją z zachwytu po wysoko wygranym sparingu z dużo słabszym rywalem...

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
01.04.2011 16:07    #5
Bo to zależy od klasy przeciwnika, od tego czy jest on Twoim rywalem i od prestiżu rozgrywek. Najwięcej zaufania dostajesz za wysokie zwycięstwa nad rywalem, takie same w LM i na wyższych szczeblach w pucharze krajowym. Plus oczywiście wygrane w rozgrywkach. W lidze tylko naprawdę wysokie zwycięstwo i to nad lokalnym rywalem da Ci bardzo duże zaufanie. Za inne mecze, nawet wygrane po 6:0, ale w lidze nie spodziewaj się zaufania powyżej 70%.
Darkness... for me is where I shine

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution