XML pasing error!

jojas Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.04.2011, 13:56    Pytanie
Witam. Otóż mam problem z FM 11 i nie moge sobie z nim poradzić. Jest to problem XML pasing error. Przeinstalowywałem FM już 2 razy i nic to nie daje. Załączam screeny i czekam na odpowiedz.
http://img15(...)m1i.png/

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 07.04.2011, 13:59

PoshFan! Partyzant

0
17.06.2011 19:40    #1
Mam ten sam problem (czytalem inne rady lecz one sa do innych FM'ów) dzieje mi sie to przed samym meczem jak wybiore sklad

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.06.2011 19:45    #2
1. Kliknij prawym przyciskiem myszy na skrócie do gry i wybierz Właściwości.
2. W polu Element Docelowy dodaj: --reset_preferences , tak żeby linia prezentowała się następująco:
C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2011fm.exe" --reset_preferences
3. Kliknij OK i uruchom grę.

Jak już wszystko będzie działać prawidłowo, to przed następnym uruchomieniu FM, możesz spróbować usunąć --reset_prefernces.
Darkness... for me is where I shine

adson43 Partyzant

0
18.06.2011 11:38    #3
Jeśli to ci nie pomoże, to masz po sejwie. Miałem tak samo ti mi nie pomogło to co napisał samir. Ewentualnie usuń wszystko z C:Documents and SettingsTwój profilDane aplikacjiSports InteractiveFootball Manager 2011 (możliwe że folder Dane Aplikacji jest niewidoczny)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.