Problem z reprezentacją

szymekaja Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.04.2011, 17:08    Pytanie
Mam pewien problem z reprezentacjami gram na łatce 11.3 i prowadze tottenham i pewnego razu gdy przyszły powołania do reprezentacji na mecze toważyskie i wycofałem kilku podstawowych graczy ze składu od tego czasu a mineły 3 sezony nie są powoływani i w czasie kolejnych powołań jest tylko info że np. Crauch znowu poza reprezentacją, nie pszeszkadzało mi to ale gdy objołem również rep. Angli to nie mogę powoływaqć ich nadal cały czas maj status wycofany z reprezentacji bez względy czy jest to mecz toważyski czy o punkty macie jakieś sugestie

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
09.04.2011 17:19    #1
A co się dzieje jak ich powołujesz? Może tym razem nie dawaj instrukcji? Albo zwykły buuuuuuuuuuuuuug.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

thomas1905 Partyzant

0
10.04.2011 17:23    #2
no właśnie ja mam taki sam problem ale nie moge ich w ogóle powołac do reprezentacji moge ich jedynie usunac z listy krajowej.

P.S ja gram Chelsea i kiedys wycofałem paru zawodników takich jak Terry czy Lampard a po objęciu 2 sezony póxniej Angli nie moge ich w ogóle powołac, nie moge wejść z nimi w żadną z interakcji z tego powodu !!! Proszę o pomoc !!

milanista1979 Partyzant

0
24.04.2011 14:53    #3
ja mam to samo z Polską,nic nie można zrobić.Próbowałem też z edytorem FMRTE i nie udało mi się tego zrobić...Może wyjdzie jeszcze patch i poprawią ten błąd ;[

m17essi Partyzant

0
24.04.2011 16:18    #4
też to mam z der wilem, matą,soldado,topalem,banegą,costą i zatrudniałem się w turcji, argentynie hiszpanii i lipa

patch raczej nie wyjdzie

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.