Czasem po prostu tak jest. Niektórym np pomimo ktz atrybuty rosną co jest ciekawe
kiedyś miałem dojechanego newgena z Argentyny, normalnie kluczowe atrybuty na skrzydło czyli szybkość, przyspieszenie, zwinność, dośrodkowania, podania, drybling, gra z pierwszej piły miał po 18,19 (w wieku 18 lat!) ogólnie to się nie rozwijał, ale w Genie Scoucie sprawdziłem w wieku 20 lat miał w zasadzie ability niewiele różny od potencjału więc może to było przyczyną, ale nie o to chodzi. I dostał pod rząd dwie kontuzje po trzy miesiące (głupiec ze mnie dałem mu zagrać ostatnie 10 minut żeby podreperować go gdy on jeszcze się do końca nie wyleczył i pach kolejna ktz
) no i wszystko mu zleciało o jedną, dwie jednostki. Do swoich dawnych statów nie wrócił tzn wleciało o maks jeden w górę, no ale nie wszędzie, a poszło dosłownie wszystko w technicznym i fizycznym podczas tej drugiej kontuzji. Tak więc ja mam złe doświadczenia ze spadkiem atrybutów, ale to był w zasadzie tylko jeden tak tragiczny przypadek. Zazwyczaj leci jedna, dwie umiejętności maks, co potem zostaje w kilka miesięcy odrobione.
// Edytowano 2 razy, ostatni raz 12.04.2011 o godz. 19:44
Najnowsze posty