Spadające skille podczas kontuzji

AlexManager Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.04.2011, 19:36    Pytanie
Sprawa wygląda tak - Sobiech doznał kontuzji na 3 tygodnie(złamane żebra). Uznałem że to nic poważnego i grałem dalej. Po 2 tyg. zobaczyłem jak się miewa a tu zong! Niemal wszystkie umiejętności miał na czerwono, pospadały mu prawdopodobnie o 1. Moje pytanie brzmi: Czy jak wróci do gry po kontuzji to te skille szybko mu się odrobią, czy będzie je powolutku odrabiał? Bo to by było bez sensu: kontuzja - wszystkie skille spadają - odrabia je przez 3 sezony.

Pytam się ekspertów, ale dziękuję za każdą radę.
サッカーはあなたと一緒にしよう

szfedo Przodownik pracy

0
12.04.2011 19:43    #1
Czasem po prostu tak jest. Niektórym np pomimo ktz atrybuty rosną co jest ciekawe :P kiedyś miałem dojechanego newgena z Argentyny, normalnie kluczowe atrybuty na skrzydło czyli szybkość, przyspieszenie, zwinność, dośrodkowania, podania, drybling, gra z pierwszej piły miał po 18,19 (w wieku 18 lat!) ogólnie to się nie rozwijał, ale w Genie Scoucie sprawdziłem w wieku 20 lat miał w zasadzie ability niewiele różny od potencjału więc może to było przyczyną, ale nie o to chodzi. I dostał pod rząd dwie kontuzje po trzy miesiące (głupiec ze mnie dałem mu zagrać ostatnie 10 minut żeby podreperować go gdy on jeszcze się do końca nie wyleczył i pach kolejna ktz :D) no i wszystko mu zleciało o jedną, dwie jednostki. Do swoich dawnych statów nie wrócił tzn wleciało o maks jeden w górę, no ale nie wszędzie, a poszło dosłownie wszystko w technicznym i fizycznym podczas tej drugiej kontuzji. Tak więc ja mam złe doświadczenia ze spadkiem atrybutów, ale to był w zasadzie tylko jeden tak tragiczny przypadek. Zazwyczaj leci jedna, dwie umiejętności maks, co potem zostaje w kilka miesięcy odrobione.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 12.04.2011 o godz. 19:44

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.04.2011 16:30    #2
Spróbuj obniżyć intensywność treningu dla kontuzjowanego zawodnika na średni (najlepiej na dokładnie połowę suwaka). Oczywiście rewelacji nie ma- atrybuty prawie na pewno nie urosną, ale przynajmniej niewiele z nich spadnie. Kaka na starcie gry 5 mies. kontuzja, a przy tym treningu spadly mu tylko 3 atrybuty (fizyczne) w przeciągu całej kontuzji, a po niej, gdy ustawiłem poziom treningu na nominalny (wysoki) 2 z tych 3 atrybutów mu się wyrównały. Spróbuj następnym razem, może to Ci pomoże.
Darkness... for me is where I shine

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.