Genie Scout

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.04.2011, 15:11    Pytanie
Nigdy nie używałem Genie Scouta i nie mam zamiaru używać, żeby sobie nie psyć zabawy. Ale ściągnąłem sobie najnowszą wersję, bo chciałem zobaczyć jak to działa. I tu niespodzianka- trafiłem na zawodnika o PA powyżej 190 (20 latek). Nie mogłem się oprzeć pokusie, by go dokładniej nie oglądnąć. Załadowałem FMa, zapis, który sprawdzałem Genie i nigdzie nie mogę znaleźć zawodnika. Ani po nazwisku, ani w żadnej z drużyn Valladolidu( 1., U-20, rezerwy) ani we Flamengo ( jest tam wypożyczony).
J
ak go odszukać w grze? I jak sprawdzić czy jest newgenem/regenem z poziomu Genie? Podejrzewam, że jest on newgenem, bo nigdy nie słyszałem o zawodniku nazwiskiem Wu Lei, ale mimo wszystko wolałbym sprawdzić.
Darkness... for me is where I shine

LucasLFC Partyzant

0
20.04.2011 15:40    #1
Również miałem podobny problem, ale akurat tylko z Brazylijczykami miałem taki problem(nie wiem czy tylko ja, bo pierwszy raz byłem użytkownikiem tego programu) że Brazylijczycy mieli pozmieniane nazwiska(być może były to pseudonimy) co prawda nie wszyscy, ale niektórzy właśnie mieli pozmieniane. Wyjściem było szukać po dacie urodzenia w klubie newgena bądź po niektórych umiejętnościach.

0
20.04.2011 15:52    #2
Jakimś cudem go znalazłem, ale to był otoalny przypadek. Okazuje się, że WU Lei= Leandro. Co ciekawe ani Genie nie wspomina, że ten zawodnik naprawdę nazywa się Leandro, ani w FMie nie stoi, że ma on przezwisko Wu Lei. I weź się tu, człowieku połap:/

P.S. Szukałem go tylko z ciekawości, ale i tak go nie sprowadzę z przyczyn, nazwijmy to, :"deologicznych". I teraz gracz lepszy od Neymara i Ganso marnuje się we Flamengo. Mam na przyszłość nauczkę, żeby nawet nie odpalać Genie Scouta:/:/

dybciox Partyzant

0
20.04.2011 16:12    #3
Wystarczy nacisnąć na jego nazwisko w Genie - zostaje ono skopiowane. W grze należy wtedy wkleić nazwisko do wyszukiwarki. Mi działa.

P.S. "Gracz lepszy od Neymara i Ganso" czy może z większym PA? Pamiętaj, że liczby nie grają nawet w FM'ie (niekoniecznie musi się dobrze rozwinąć), bądź ostrożniej dobieraj słowa :P

0
20.04.2011 16:29    #4
[quote=dybciox]Wystarczy nacisnąć na jego nazwisko w Genie - zostaje ono skopiowane. W grze należy wtedy wkleić nazwisko do wyszukiwarki. Mi działa.

P.S. "Gracz lepszy od Neymara i Ganso" czy może z większym PA? Pamiętaj, że liczby nie grają nawet w FM'ie (niekoniecznie musi się dobrze rozwinąć), bądź ostrożniej dobieraj słowa :P[/quote]

Lepszy, bo ma większe PA, większe CA, więcej gwiazdek szybkości rozwoju, wyższe kluczowe atrybuty (wszystkich uznaję za ofensywnych pomocników) i jest tańszy. To właśnie mam na myśli, mówiąc że jest lepszy od Neymara i Ganso. Jak gra Ci nie powiem, bo jak już mówiłem na pewno go nie ściągnę, a liga brazylijska to nie jest dobre porównanie do zawodników zespołów ligi hiszpańskiej (w mojej karierze Neymar gra u mnie, w Realu, a Ganso w Barcie).

P.S. Wiem, że można tak kopiować nazwiska, ale kopiowało się "Wu Lei", a po tym się nie dało go znaleźć.

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 20.04.2011 o godz. 16:31

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.