Reputacja Ekstraklasy

Oskwar.89 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.04.2011, 15:20    Pytanie
Witam
Moje pytanie jest związane z Polską Ekstraklasą.Czy grał ktoś na tyle długo, że można było sprowadzać zawodników z najlepszych lig?bo ja gram, któryś sezon Krakowska Wisłą, co sezon jestem w Lidze Mistrzów, a reputacja klubu jest na poziomie 6100 a reputacja ligi na poziomie Serie B...

MaTX Partyzant

0
23.04.2011 15:47    #1
U mnie po 4 sezonach legia miałem reputacje 6500 +/-. Co do zawodników to większość młodych, zdolnych zawodników z poza europy przechodziło bez większych problemów.

konradstw Partyzant

0
23.04.2011 15:58    #2
Ja gram 4 sezon Lechem gram w lidze mistrzow a reputacje mam 5903 wiec nie jest za dobrze pewnie zeby reputacja znaczaco wzrosla trzebaby wygrac lige mistrzow, pamietam w 2010 gralem wiecej sezonow lechem i bylem w polfinale p uefa i ligi mistrzow w 1/8 i reputacje mialem blisko 7000.

Oskwar.89 Partyzant

0
03.07.2011 15:41    #3
Po 3 miesiącach chciałem odświeżyć ten temat. Bo po kilku sezonach stwierdzam, że nie ma szans wskoczyć Ekstraklasą do czołowej 10 lig w Europie. Chyba, że komuś z was udało się odnieść spektakularne sukcesy i mógł do Polski sprowadzać Europejskie gwiazdy? jeśli tak to po ilu sezonach? :p

szfedo Przodownik pracy

0
03.07.2011 15:46    #4
Na pewno po jakimś czasie reputacja ekstraklasy może dołączyć do czołowych tylko potrzeba sukcesów, no i przede wszystkim czasu. Mi bundesligą ciężko przeskoczyć włoską, więc co dopiero naszą rodzimą ligą do czołówki. Na pewno jest to do zrobienia, ale potrzeba duużo czasu ;]

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
0
03.07.2011 15:48    #5
Nie wystarczy jeśli tylko Twój zespół będzie odnosił sukcesy w pucharach. Muszą wtedy także inne.
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

Oskwar.89 Partyzant

0
03.07.2011 15:50    #6
I właśnie z innymi Polskimi zespołami jest problem, bo najczęściej udział w pucharach kończą na kwalifikacjach.

piterix7 Partyzant

0
03.07.2011 18:38    #7
Jednym zespołem trudno podnieść reputację całej ligi, musiałbyś wygrywać spektakularnie co sezon ligę mistrzów wówczas inne zespoły również zaczną pozyskiwać lepszych graczy, ale przeważnie młodych newgenów. Ja grając Wisłą w 2015 roku mogłem sobie pozwolić na takich zawodników jak: K.P. Boateng, Y. Gouffran czy choćby prawie emerytowanego A. Boruca. Inne zespoły sprowadzały jak już pisałem talenty z Brazylii lub Afryki, a Lech grzebał nawet w rezerwach ManUtd i wyciągnął kilku ciekawych grajków. Zauważyłem taką tendencję, niestety mimo iż rywale w ekstraklasie byli silni, to w pucharach tylko ja coś potrafiłem ugrać, reszta dość szybko odpadała:( Cóż może to jakieś fatum...

nigoL Partyzant

0
03.07.2011 19:45    #8
W FM 2007 również mam taki sam problem. Aż pewnego pięknego dnia, kilka dni przed finałem LM Wisła - Liverpool (rok 2018) wygranym przeze mnie w karnych 3-2, Legia zdobyła Puchar UEFA. Po drodze wyeliminowała m.in Hamburger, Napoli, PSG.
I dzięki temu zwycięstwu, mogłem ściągnąć zawodnika AC Milanu (szok!). Wisła jest najlepszym klubem w Europie. W bierzącym sezonie 2017/2018 (11 lat po przejęciu klubu), Wisła wyprzedziła dwa zespoły z Anglii, Manchester United i Arsenal Londyn. W fazie grupowej UEFA są rozstawiane po eliminacjach min. 2 drużyny z Polski ( zazwyczaj 3).
Dalej jednak nie mogę kupować Włochów (zawodnikiem którego ściągnąłem z Milanu był Słoweniec), Niemców, Anglików tudzież Holendrów. Mam nadzieje że to się zmieni. Na razie nie mam swojego komputera, więc moja kariera zatrzymała się bodajże w październiku 2018. Pozdrawiam
Morał: Nie zostawiaj roweru przy otwartej wannie bo ci ukradną telefon, kisiel będzie za kwaśny a jutro niedziela.

LOLECZeX Młody aktywista

0
03.07.2011 20:06    #9
Niestety w FM 2007 nie ma szans sprowadzać lepszych piłkarzy z silniejszej ligi zachodniej.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.