Taktyka do Liverpool FC jaka ?

7suarez7 Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
0
24.04.2011, 14:04    Pytanie
Witam jaką taktyke proponujecie na 2 sezon do Liverpool FC w pierwszym sezonie zajołem 4 miejsce teraz lecz chce walczyć o mistrzostwo lecz z moja wiedza o FM nie mam szans wygrac PL

Moj skład

11-

Reina
Srna,Agger,Godin,Insua
Lucas,Vidal
Dzududsak, Gerrard, GJohnson
M Gomez

4-2-3-1

Rez:

Kuyt
Aqulani
JCole
Van Nisterloy
Jovanovic
Carragher
Kelly
Wilson
Rodelin
Aurelio

Co Proponujecie na te ustawienia lub coś przemeblowac z 1 skladu ja nic nie wie gdyz 1 raz gram w FM

Gerard31 Partyzant

Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.04.2011 14:11    #1
[quote=7suarez7]Co Proponujecie na te ustawienia lub coś przemeblowac z 1 skladu ja nic nie wie gdyz 1 raz gram w FM[/quote]

Z doświadczenia powiem Ci że największą frajdę sprawia gra na taktyce stworzonej przez samego siebie. Do tej pory też grałem na taktykach ściąganych z neta (z czystego lenistwa), teraz pierwszy raz gram karierę (którą zresztą opisuję w manifestach :d ) gdzie w stu procentach polegam tylko na własnych zdolnościach. Mimo wielu błędów i często braku wyników, taka metoda właśnie sprawia mi najwięcej przyjemności.

No ale jeśli się uparłeś na granie cudzą taksą to w sieci jest wiele taktyk z którymi bez problemowo odnosi się wiele sukcesów :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 24.04.2011 o godz. 14:12

M1513K Partyzant

0
24.04.2011 14:14    #2
Też nie jestem jakiś ekspertem , bo gram niedługo. Skorzystaj może z jakichś gotowych taktyk na stronie , korzystaj z porad asystenta co do składu. I w meczu obserwuj , co jest nie tak. I zmieniaj to , co według ciebie jest nie tak.

rainfall248 Młody aktywista

0
24.04.2011 14:16    #3
Jak udowodniła era Beniteza granie w Anglii 4-2-3-1 nie jest dobrym pomysłem.
Najlepiej 4-4-2, coś co teraz gra Manchester United w realnym świecie, bardzo dobrze się to sprawdza także w FM. żeby przejść na 4-4-2 potrzebujesz moim zdaniem:
- napastnika a'la Luis Suarez (styl - cofnięty napastnik / klasyczna 10) do pary z Gomezem.
- klasowego prawego skrzydłowego - coś jak Alexis Sanchez
kontrola/gra płynna/skrzydłowi atak: norma lub wyjścia na wolne pole / Lis pola karnego i cofnięty/klasyczna10/kompletny napastnik, w środku: środkowy pomocnik obrona i rozgrywający wsparcie.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 24.04.2011 o godz. 14:28

7suarez7 Wróg ludu

0
24.04.2011 14:16    #4
ok a skład i formacja jest dobra

7suarez7 Wróg ludu

0
24.04.2011 14:31    #5
U mnie Suarez się nie sprawdził gyż w sezonie strzelił tylko 4 bramki w 16 meczach Alexis sanchez wyszedł by mnie z około 35 mln wiec moge sobie o nim pomarzyć w przeciągu 2 sezonów jednak mam duzy problem ze strzelaniem goli ja bym chciał zagrać taka taktyka najlepiej nie ofensywna która miała by stawiać na strzelanie goli ale ja bym chciał tracić najmniej bramek taka żelazna defensywa a gole juz same przyjda jak to zrobić jak ustawic zespół zeby jego gra skupiała się w wiekszości na 0 w tyle jak mam ustawić zespół uwielbiam zespoły grajace gre defensywna i nie lubie patrzec na zespoły grajace ala Barcelona uwialbiam gre defensywna i tak cche zobić mo Liverpool ale no nie wiem jak to uczynić hehe

Abdulinho17 Młody aktywista

0
24.04.2011 14:46    #6
no to tak, najlepiej sam zrób swoja taktyke, wtedy ustawisz wszystko tak jak chcesz grac. ale w srodku sezonu drastyczne zmiany moga Ci nie wyjsc na dobre, chociaż róznie z tym bywa.

co do taktyki, mam pytanie. Próbował ktoś grac jak Mourinho ? czyli zmieniał taktyki pod przeciwnika ?
Visca el Barça !

MiKa Młody aktywista

0
24.04.2011 15:40    #7
Zagraj może tą taktyką. http://www.przek(...)gk7vh40i

I koniecznie zrelacjonuj swoje osiągnięcia.

To tten ham Partyzant

0
24.04.2011 17:10    #8
Ja gram jak Mourinho, dopiero mi to uświadomiłeś ;p
Zmieniam taktyki dosyć często ale bazuje na 4-1-3-2(Sprytna taktyka ;p), gram z Fulhamem, Evertonem, Boltonem 4-3-3, a z Arsenalem, Chelsea, ManUTD 4-1-3-2, chociaż czasem zagram 4-3-2-1 ;p
Na man c najlepsza jest 4-3-1-2(Bez skrzydłowych)

7suarez7 Wróg ludu

0
24.04.2011 21:34    #9
MiKa- chetnie bym skorzystał z tej taktyki ale sciagnąłem ją i nie moge ja odtworzyć próbowałem odtworzyć ja przez podgląd obrazów także przez Paint i nic dał byś jakoś innaczej podać ta taktyke albo załaczyć ja pod komentarzem :D oczywiscie opisze puzniej jak się taktyka sprawdzi

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.