Najdroższy piłkarz świata?

magots Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.04.2011, 06:26    Pytanie
ostatnio sobie gram, nagle chealse składa mi oferte za jednego z moich nastolatków, którzy ogrywają się w drugim zespole, to zdecydowałe trochę potargować. Na screenie widać co wytargowałem...

odrzuciłem ofertę :) macie moze screeny z lepszymi lub podobnymi ofertami? Ciekaw jestem jak często się zdarzają takie oferty

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.04.2011, 09:49

Rafa Partyzant

0
28.04.2011 06:33    #1
no jaaasne. oczyywiście. z peewnością. -.-

każdy ci uwierzy w takie skriny, taaak, każdy ci uwierzy -.-

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.04.2011 o godz. 06:35

magots Partyzant

0
28.04.2011 08:57    #2
czyli sugerujesz, że screen jest "podrobiony"? możesz wierzyć lub nie, mam to gdzieś, chciałem tylko pokazać jaką oferte dostałem od chealse,

podejrzewam, że transakcja i tak nie doszła by do skutku, bo albo, któryś z piłkarzy na wymiane nie chciałby do mnie przejść, lub okazałoby się, że abramowicz ma za malo kasy.

Szotgun Partyzant

0
28.04.2011 09:38    #3
Przyznam się że spotkałem podobne oferty w starszych FM-ach ale jeszcze w najnowszym nigdy. Pogram kilka sezonów jeszcze realem to może też mi się poszczęści. :P

A co do tego screna to może być jakiś kolejny bug. Za młodzika nie dałby tyle nikt.
..::Hala Real Madrid::..

machaj88 Młody aktywista

0
28.04.2011 11:10    #4
Dodaj sobie drugiego managera do np. Chelsea i złóż ofertę własnemu klubowi to też będziesz miał rekordy ;] Pozdrawiam żałosne dziecko ;]

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
28.04.2011 14:35    #5
Nigdy nie stosuje się takich dodatkowych klauzul w takim zestawieniu. Poza tym kto do takiej kasy dorzuca zawodników? Lukaku to jeden z lepszych napastników gry. Przy gigantycznych transferach, realnych, czyli dużo mniejszych nigdy nie stosuje się odkupu. To tak jakby powiedzieć, jesteśmy potęgą, dajcie nam go za fortunę, wytrenujemy, a wy odkupicie niewiele drożej. Puknij się, wiesz gdzie. ;)
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
28.04.2011 14:49    #6
Poza tym, to nie jest temat wymagający pomocy. Mogłeś sobie darować, a tak to wystawiłeś się na pośmiewisko i zgarniasz reakcjonistę gratis. Do pie... przechwałek z tym.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.