postanowiłem zacząć nową karierę w Legii na patchu 11.3 i zimowym dodatku Gietz'a (poprzednią karierę grałem na 11.1), najpierw testowo włączyłem sobie samą polską lige aby oglądnąć sobie zawodników i sprawdzić kto będzie chciał do mnie przyjść z wolnego, chodziło mi głównie o Yurchenke, Soukoune i kilku innych. Nie było problemów więc postanowiłem grę na serio, załadowałem 50 lig z 25 krajów i jakie moje zdziwienie? Yurchenko w ogóle nie chce ze mną rozmawiać na temat kontraktu! myślę sobie jakiś przypadek może? załadowałem grę jeszcze raz i to samo? jak włącze samą naszą lige to przechodzi bez problemu za małą tygodniówkę a przy dużej ilości lig nie chce wogóle rozmawiać. Macie jakieś propozycje jak go przekonać? Chociaż wątpie aby były jakieś szanse, ale postanowiłem jednak zapytać. Swoją drogą, trochę to dziwne, że od ilości lig zależy czy gościu chce do mnie przejść. Taka ciekawostka jeszcze, mam aktualnie karierę RB Leipzig (też 50 lig) i tam do mnie przeszedł bez problemów, a z Legią nawet nie chce rozmawiać. Z innymi zawodnikami nie mam problemów. Co wy na to?
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.05.2011, 10:18
Najnowsze posty