Wypożyczenie Neymara

Smiglo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.05.2011, 22:46    Pytanie
Ostatnio zacząłem grać Manchester United. Zakupiłem na starcie przez wszystkich polecanego Neymara. Teraz chciałbym go wypożczyć. Zgłosiło się kilka klubów. Grajek nie chce iść na wypożyczenie. Na 1 skład nie ma co liczyć (Rooney, hernandez, Berbatov) Do filii nie dam, bo jest nią Anwerp... co ma zerowe centra. W 2 składzie nie chcę go wystawiać, gdyż mija to się z celem. Nie chcę, żeby grał z 2 składem jakiegoś west hamu, który sam by ograł:P
Co zrobić, żeby kolega poszedł do średniaka w Hiszpanii lub Włoch?

szfedo Przodownik pracy

0
04.05.2011 00:00    #10
Neymar po latach jest zajebistym OPL, na napad tak średnio bo wykańczanie nie jest jakieś boskie. Ogólnie nie ma co go wypożyczać, lepiej dawać go na zmiany, koleś po latach jest dopierdolony do granic możliwości. U mnie też siedział w Brazylii do 2015. Kończył mu się kontrakt i Santos był gotów do wielkich negocjacji (w lipcu 2014 chcieli 70 mln) i zeszli do 27. Nie rozumiem tylko, czemu jakaś Barca, Real i inne bogacze go nie wykupili. Zawsze leciał w pierwszych tygodniach okna do jakiegoś giganta, a tu taka niespodzianka.

Rafa Partyzant

0
04.05.2011 09:24    #11
Smiglo, ale Neymar już praktycznie na początku gry ma papiery na pierwszy skład, a ty chcesz go wypożyczać? dziwne.

wrzucaj go w '11' na jakieś wigan i inne blackpoole zamiast bawić się z Giggsem.

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.05.2011 10:49    #12
Neymar od początku jest u mnie w Man Utd podstawowym OPL. Jest młodszy od Giggsa, dużo lepszy fizycznie, no i ten drybling. Po akcjach indywidualnych i zejściach do środka strzela aż milo. Sprzedaj Giggsa albo nie dawaj mu nowego kontraktu- Neymar na lewe, Nani na prawe, Park i Valencia zmiennicy, a Anderson na środek. Tak się spisują genialnie.
Darkness... for me is where I shine

Magicc Ekspert

0
04.05.2011 11:16    #13
[quote=szfedo](...)Nie rozumiem tylko, czemu jakaś Barca, Real i inne bogacze go nie wykupili. Zawsze leciał w pierwszych tygodniach okna do jakiegoś giganta, a tu taka niespodzianka.[/quote]

Odpowiedź jest banalna - w FM2011 kluby zdają się w ogóle olewać grajków kosztujących ponad 25 mln euro.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution