Niższe ligi angielskie

ikivracer Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.05.2011, 18:12    Pytanie
Chciałbym rozpocząć rozgrywkę w niższych ligach angielskich. Znalazłem dodatki autorstwa RTC z 3 plikami 1) z 11 ligą,2)z 10 3) z 8 ligą. Gdzieś czytałem ,że w którymś z tych plików występuje błąd chyba uniemożliwiający kontynuowanie gry po pewnej dacie (crash dumps chyba).Czy wiecie w którym pliku?

chomik1948 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.05.2011 20:15    #1
Dodatek bardzo ciekawy grałem w 11 lidze z kontynuowaniem gry nie było u mnie problemu z Crashem też nie ,ale miałem sytuacje taką ,że pierwsze składy czołowych angielskich klubów grały w 2 ligach jednecześnie np. Premier League i 10 liga angielska oraz niektóre w pucharach dla tych niższych lig więc nie wiem czy u ciebie nie byłoby podobnego problemu.

http://www.cmrev(...)ko_.html

Tu masz link z tym właśnie problemem...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.05.2011 o godz. 20:18

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.