Zawodnicy na przyszłość?

Soap Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.05.2011, 16:48    Pytanie
Witam.

Mam parę pytań/próśb.

Objąłem Manchester United po wcześniejszej batalii z Lechem w Ekstraklasie (strasznie to męczące), więc postanowiłem na nowo zabawić się w United.

Aby nie przedłużać.

1. Bramkarz. Czy po pierwszym sezonie w grze, David de Gea będzie skłonny przenieść się do United. Jak go wychwalam i wyrażam zainteresowanie to mówi, że nie wyklucza przeprowadzki, chociaż przejść nie chce...
2. Wiek i rozwój. O ile rozwinie się jeszcze zawodnik w wieku 20 lat, wysoka determinacja.
3. Czy zawodnikowi w wieku 17 lat (który rozwija się rzecz jasna) warto dawać indywidualny trening? Zabiera 10% zwykłego i tak się zastanawiałem, czy lepiej poczekać parę lat z IT.
4. Jakiego rozgrywającego zaproponujecie? Od zaraz, najlepiej tani, nie jak Pastore, czy Ganso. Ale taki na pierwszy skład w MU jbc.
5. Lis pola karnego na przyszłość?

Dzięki :)

rainfall248 Młody aktywista

0
05.05.2011 17:05    #1
4. Nuri Sahin? Renato Augusto, Charlie Adam, Graham Dorrans, bardzo tani na początku jest chyba Steven Defour,
5. Babacar, Kadlec, może Morata..
A już wiem! Connor Wickham, w MU powinien się rozwiniąć na drugiego Shearera ;)

6quarg Partyzant

0
05.05.2011 17:22    #2
1 Carlos Cameni ;) polecam
3 Czasem warto, ale dużo lepiej stworzyć indywidualny reżim, ale trzeba chcieć się w to bawić, choć trening to moje hobby
4 Defour, genialny, jak nie to spójrz na Chilijczyków, Vidal, Valdivia, można spokojnie tanio ściągnąć

PanMagik Młody aktywista

0
05.05.2011 18:17    #3
Są już od tego tematy!
Szukam/Kupię/Wypożyczę!

szfedo Przodownik pracy

0
05.05.2011 18:29    #4
De Gea jeśli na starcie nie jest zaint, to po kilku miechach powinien być. Może dopiero co podpisał kontr albo coś. Ja na golkipera polecam Sergio Romero - jeden z lepszych GK gry. Na TUGU mi się solidnie wiara rozwija, a gram zazwyczaj młodzieżą:
GK - 25 lat, OL - 19, OS - 18, OS - 28, OP - 24, OPL - 26, PSL - 19, PSP - 22, OPP - 20, NSL - 23, NSP - 21. Tak więc średnia wieku jest dość niska. A rosną jak na drożdzach. Lis na przyszłość to na pewno Paloschi.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.05.2011 o godz. 18:30

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

0
05.05.2011 18:42    #5
1. Grając Arsenalem wyjmowałem De Geę już w pierwszym okienku bez większych problemów. Oczywiście były do tego potrzebne odpowiednie środki finansowe.
2. Zależy to jeszcze od pracowitości, ambicji i profesjonalizmu.
3. IMO tak - szczególnie jeśli chodzi o kluczowe atrybuty na danej pozycji.
4. Do pierwszego składu ciężko będzie znaleźć taniego - ja bym zdecydował się na kupno Lucasa lub Badelja i ogranie w trakcie pierwszego sezonu pod okiem Carricka/Fletchera. Ewentualnie może być Sahin/Vidal i wtedy deep lying playmaker.
5. Makengo/Bakambu

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.05.2011 o godz. 18:43

Użytkownik uznał post za pomocny

You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Cutter Partyzant

0
06.05.2011 12:11    #6
1. Powinieneś spokojnie wyciągnąć De Geę, z bardziej doświadczonych polecam dwóch niemców - Adlera i Neuer'a, powinni się zgodzić na Manchester już w pierwszym sezonie.
2. Tutaj wspomógłbym się jeszcze skautem z kluczowymi atrybutami 19 lub wyżej, powinien bezbłędnie ocenić potencjał Twojego zawodnika.
3. Osobiście daje taki trening dla tych zawodników, z którymi wiąże przyszłość i nie zauważyłem niczego niepokojącego.
4. Rozgrywających jest bardzo dużo, możesz chociażby spróbować Alana Dzagoev'a z CSKA Moskwy już na początku gry ma bardzo dobre staty nawet jak na Manchester.
5. Polecam szukać w Ligue 1, we Francji, jest tam mnóstwo napastników których z powodzeniem mógłbyś sprowadzić, w Valenciennes był jeden napastnik, niesamowicie szybki, możesz jeszcze spróbować z chorwackim napastnikiem z Blackburn, nie mam pojęcia jak on się nazywa, wypadło mi z głowy, z bardziej znanych to polecam Falcao, mimo 25 lat na karku, spokojnie może pograć na najwyższym poziomie jeszcze 5 czy 6 sezonów.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.05.2011 o godz. 12:12

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.