pensja a transfer

wilq1993 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.05.2011, 21:48    Pytanie
elo
kolejny "problem".
rok do końca kontraktu wielu zawodników, więc pora na ich wznawianie.
33letni Arshavin mimo sędziwego wieku i małej przydatności dla klubu inkasował 73tys euro tygodniowo. chcąc podpisać nowy kontrakt żądał 80tys i premii meczowej na poziomie 23 tys. oczywiście było to nie do przyjęcia, więc wystawiłem go na listę transferową. kupił go od razu go everton oferując 50tys + 12tys za występ. Więc CZEMU ODE MNIE ŻĄDAŁ TAKIEJ PENSJI?!? ogólnie mam problem z wynagrodzeniami, bo co nowy podpis to horrendalne sumy sobie grajkowie żądają. jedni słusznie inni mniej.

jest jakiś sposób na tak wielkie żądania wynagrodzenia?
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

Tobi18 Młody aktywista

0
05.05.2011 21:55    #1
Może myślą, że klub stać i się zgodzisz na podwyżkę, wiec Cię naciągają.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

6quarg Partyzant

0
05.05.2011 22:57    #2
jak masz dużo kasy to się nie dziw, zagraj man city, tam każdy najtańszy grajek chce 10 mln ;)

Na przyszłość- dłuższe kontrakty i lepsze stosunki z managerami piłkarzy oraz przede wszystkim samymi piłkarzami oraz dyscyplina płacowa, jeśli ktoś będzie zarabiał ok. 10 mln przy średniej 2 mln to od razu inni będą chcieli podwyżkę. Jeśli przyjaźnisz sie z piłkarzem jego oczekiwane zarobki spadają o okolo 1/4.

szfedo Przodownik pracy

0
05.05.2011 22:59    #3
Dokładnie. Im bardziej klasowy zespół, tym wyższe wynagrodzenie żądają. I to nie są nasze przypuszczenia tylko tak po prostu jest. Albina sprowadziłem w drugim sezonie gdy ledwie walczyłem o uniknięcie spadku i chciał 60k € na miech (wtedy to była i tak horredalna suma i najwyższa w klubie :D) teraz po czterech latach kiedy walczę o mistrzostwo, przedłużyłem z nim kontrakt o następne dwa lata (pochopnie, bo za rok wpada Neymar na jego miejsce :/ :D) i już chciał 250 k, utargowałem na 140 ale to ukazuje właśnie tą tendencję do podwyżek w mocniejszym klubie.

M1513K Partyzant

0
05.05.2011 23:32    #4
Ja miałem lepszą sytuację , chciałem ściągnąć do Milanu Carlosa Eduardo z Kazania na koniec kontraktu , to zażądał 125k Ł tygodniowo + premie. A gdy zrezygnowałem , po wygasnieciu kontraktu poszedl do HSV z tygodniowka 19.5 k Ł :)

Zymon Partyzant

0
06.05.2011 00:06    #5
u mnie raz Rooney za przedłuzenie kontraktu zażądał za podpis 24 mln zł.
był - będzie - jest zawsze IKS!

wilq1993 Partyzant

0
06.05.2011 12:48    #6
prowizje z podpisu akurat nie są duże, często nawet chcą mniej niż za poprzednim razem. W większości zawodników jestem ich ulubieńcem.
Jak mieć dobre stosunki z agentami?dyscyplina płacowa rozumiem, że chodzi o karanie za cz.k.?
rozumiem, że jakiś dobry grajek chce podwyżki tj. Vela z 40tys na 90tys, no ale czemu zawodnik, który jest zapchajdziura chce takiej floty... no nic, trzeba walczyc dalej
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.