Jak namówić zawodnika do transferu ???

Dagome Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.05.2011, 23:21    Pytanie
Co zrobić żeby zawodnik niezainteresowany transferem zmienił zdanie ??? Od czego zależy ta chęć zawodnika do transferu ???

Chciałbym sprowadzić do mojego West Ham Wojtka Szczęsnego z Arsenalu ale on nie jest zainteresowany transferem. Arsenal akceptuje moją ofertę, ale sam zawodnik nie jest zainteresowany negocjacjami. Kilka razy chwaliłem go w mediach ale za każdym razem "traktował pochwały z przymrużeniem oka". Kluby mają ten sam poziom reputacji.

Co mam zrobić ??? Pogodzić się z tym że nie założy on koszulki West Ham???

Tobi18 Młody aktywista

0
05.05.2011 23:31    #1
Spróbuj ściągnąć do klubu jego ulubieńca.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.05.2011 o godz. 23:31

http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

Dagome Partyzant

0
06.05.2011 11:10    #2
Ustawiłem sobie w edytorze na próbę siebie jako ulubieńca i West Ham jako ulubiony klub, podniosłem też reputacje na globalną, ale zawodnik dalej nie jest zainteresowany transferem a jedyne co się zmieniło to że ewentualnie zgodziłby się na wypożyczenie.

Czy gdy go wypożyczę, pogra u mnie sezon a później spróbuję go kupić to coś się zmieni ????

Tobi18 Młody aktywista

0
06.05.2011 11:24    #3
Możliwe, że to coś da. Warto spróbować.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

Kaniosz Partyzant

0
06.05.2011 11:32    #4
Jak już naprawdę nie możesz bez niego żyć to w ofercie kontraktu daj mu ogromne premie za występy czy czyste konto . Nawet po kilkanaście tysięcy . Oczywiście tak żebyś nie padł na cycki : )
" Joan Laporta zawsze miał problem z wielkością Realu Madryt " - Florentino Perez

Abdulinho17 Młody aktywista

0
06.05.2011 11:46    #5
Kaniosz, jeśli Szczęsny nie jest zainteresowany negocjacjami to on nie moze nawet wyznaczyc mu pensji.
Visca el Barça !

Kaniosz Partyzant

0
07.05.2011 14:35    #6
A no tak , przepraszam . Zapomniałem że to jedenastka .
W takim razie spróbój z tym wypożyczeniem.
" Joan Laporta zawsze miał problem z wielkością Realu Madryt " - Florentino Perez

Mictlan17 Partyzant

0
07.05.2011 14:47    #7
Niestety, Football Manager to nie FIFA i nie możemy mieć każdego, kogo tylko chcemy :)

Ja chciałem ściągnąć do swojego United Jacka Wilshere'a z Arsenalu i muszę się po prostu pogodzić z tym, że nie będę go miał w swojej kadrze :)

Zależy też od sezonu. Szczęsny nie jest jakimś wirtuozem, więc na dłuższą metę nie może być to transfer niemożliwy. Spróbuj w następnym okienku transferowym, jeśli się nie uda - po prostu kup innego bramkarza.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 07.05.2011 o godz. 14:50

""You told us to come back when we've won 18..." - WE ARE BACK!

sebastiano399 Partyzant

0
07.05.2011 14:52    #8
Poczekaj, czas jest najlepszy.

Chciałem do Legii ściągnąć Boruca z Genoi. z klubem się dogadałem bez problemu, przychodzi do zaproponowania kontraktu a tam, że nie zainteresowany mimo tego, ze Legia jest jego ulubionym klubem. Czekałem do końca sezonu na to czy przedłuży kontrakt czy nie i się doczekałem. Został bez klubu nikt się nim nie interesował i zgodził się gra dla mnie za 450 tys. euro rocznie a wcześniej zarabiał 1 mln euro.

To jest tylko moje doświadczenie, nie ma złotej rady

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
07.05.2011 14:58    #9
Jak ktoś u mnie nie chce grać i nie chodzi tu o moja reputacje czy klubu, to jasne jest że nie chce grać w tym klubie ze względu na relacje pomiędzy klubami. Jedynym sposobem jest w tej sytuacji wypożyczenie. Szczęsny ma potencjał, ale Arsenal go olewa, woli nawet Fabiańskiego. Na szczęście tylko w FM-ie.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.