Reputacja - Górnik

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.05.2011, 00:19    Pytanie
Powiedzcie mi czy jest możliwy skok reputacji mojego Górnika na powiedzmy poziom 6,5 tysiąca ? gram 8 sezon w którym zapewne zdobędę 6 z rzędu mistrzostwo, przez te 8 lat zdobyłem 3 razy PP i 5 razy superpuchar. Na 5 podejść do LM 4 razy awansowałem do grupy z czego właśnie teraz 2 raz z rzędu z niej wyszedłem, a raz wyszedłem z grupy Ligi Europy odpadając z MC. No i przechodząc do sedna to ja mam reputacje na poziomie 5,5 tysiąca podczas gdy Wisła ma 6 tysięcy chociaż ostatni raz "coś" zdziałała w Europie w sezonie kiedy ja szedłem po pierwsze mistrzostwo, chociaż to coś to dużo powiedziane po prostu spadli z eliminacji LM do fazy grupowej LE. No i zastanawiam się dlaczego w takim razie moja reputacja nie może osiągnąć choćby poziomu Wisły w końcu KSG to klub z wielkimi tradycjami

Gerard31 Partyzant

0
08.05.2011 02:53    #1
A skąd wiesz na jakim poziomie znajduje się obecnie twoja reputacja?

mateuszmc Partyzant

0
08.05.2011 03:28    #2
Mógł sprawdzić np. w FMRTE

Gerard31 Partyzant

0
08.05.2011 03:32    #3
[quote=mateuszmc]Mógł sprawdzić np. w FMRTE[/quote]

No też tak pomyślałem, to jeśli w sumie ktos używa FMRTE to może zmienić też tą reputację jeśli to jakis problem,choc ja twierdzę że stopniowo ona i tak sama wzrośnie, nie słyszałem żeby była jakaś blokada tego wzrostu

Cutter Partyzant

0
08.05.2011 10:32    #4
Próbuj zatrudniać ludzi do sztabu szkoleniowego z reputacją kontynentalną albo światową, to powinno podnieść reputacje Twojego klubu, poza tym ugraj jak najwięcej się da w Europejskich Pucharach, samo wyjście z grupy nie daje za dużo do reputacji o ile się orientuje.

andryi Partyzant

0
08.05.2011 11:45    #5
W którymś miejscu w FM-ie jest ranking lig i pucharów, każde rozgrywki mają przydzieloną odpowiednią ilość gwiazdek. Za wygranie tej z największą ilością gwiazdek jest większy wzrost reputacji. Polska liga i polskie puchary są dość nisko w tym zestawieniu i dlatego wygrywanie seriami mistrzostwa Polski nie daje jakiegoś większego skoku reputacji. Musiałbyś wygrać LM, albo Puchar Europy, żeby zanotować większy skok reputacji. Dlatego wygrana np. w Anglii czy Hiszpanii daje więcej niż w Polsce.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.05.2011 o godz. 11:46

radzik27 Młody aktywista

0
08.05.2011 12:00    #6
Najwyraźniej reputacja dalej jest skopana w fmie i tyle. Bo tu nie chodzi jedyniei o to, że jest niska dla wszystkich klubów polskich, tylko że Wisła która nic nie ugrała od lat w Europie, ma wciąż wyższą od Górnika kolegi.
Z ciekawości które miejsce zajmuje Polska w rankingu?

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
08.05.2011 12:15    #7
Ale ja podstaw do wzrostu reputacji u Ciebie nie widzę, w sensie do jakiegoś wysokiego poziomu. Wisła od początku ma reputację ok. 6000, teraz nie pamiętam ile dokładnie. Górnik ma znacznie niższą i żeby zaliczyć porządny skok musiałbyś coś zdobyć w Europie, bo za sam awans do grupy LM to raczej nic wielkiego.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

PanMagik Młody aktywista

0
08.05.2011 13:48    #8
Ja grając Sheffield United wyszedłem z grupy Ligi Europy ( wygrałem Puchar Anglii) i co? Reputacja się nie zmieniła nic a nic.

loswariatos Młody aktywista

0
08.05.2011 17:31    #9
No faktycznie wielki sukces.
Mi reputacja ostro skoczyła dopiero po wygraniu LM (krajowa->kontynentalna). Wcześniej żadne ćwierćfinały, półfinały a nawet porażka w finale znacząco nie poprawiła reputacji.
meglio fascista che frocio

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution