Reputacja - Górnik

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.05.2011, 00:19    Pytanie
Powiedzcie mi czy jest możliwy skok reputacji mojego Górnika na powiedzmy poziom 6,5 tysiąca ? gram 8 sezon w którym zapewne zdobędę 6 z rzędu mistrzostwo, przez te 8 lat zdobyłem 3 razy PP i 5 razy superpuchar. Na 5 podejść do LM 4 razy awansowałem do grupy z czego właśnie teraz 2 raz z rzędu z niej wyszedłem, a raz wyszedłem z grupy Ligi Europy odpadając z MC. No i przechodząc do sedna to ja mam reputacje na poziomie 5,5 tysiąca podczas gdy Wisła ma 6 tysięcy chociaż ostatni raz "coś" zdziałała w Europie w sezonie kiedy ja szedłem po pierwsze mistrzostwo, chociaż to coś to dużo powiedziane po prostu spadli z eliminacji LM do fazy grupowej LE. No i zastanawiam się dlaczego w takim razie moja reputacja nie może osiągnąć choćby poziomu Wisły w końcu KSG to klub z wielkimi tradycjami

szfedo Przodownik pracy

0
08.05.2011 17:52    #10
Dokładnie, musisz coś ugrać w pucharach. Ja swoim Lecce osiągałem solidne wyniki w lidze (miejsca w pucharze, podium) jak i w Europie (zazwyczaj max ćwierćfinały LE, LM) i reputacja rosła ciurkiem z 5,5 k na 6,2 k niby nic, ale zawsze, dopiero w ostatnim sezonie po potrójnej koronie (majster, wygrana LE i Puchar Włoch) rep wzrosła mi z krajowej na kontynentalną. Bez podobnych sukcesów niestety nie ma co liczyć na wzrost reputy.

PanMagik Młody aktywista

0
08.05.2011 17:53    #11
loswariatos, ale jesteś super, nie każdy gra Realem Madryt i ma na transfery 100 miliardów euro, poza tym nie gram metodą load/save.

dybciox Partyzant

0
08.05.2011 19:38    #12
@PanMagik, nie każdy gra L&S, nawet jeżeli ma lepsze od Ciebie wyniki. Realem też nie gra, bo loswariatos miał na początku krajową reputację.

Ja grając Lechem, dotarłem do ćwierćfinałów LE (3. miejsce w gr. LM) i odpadłem z gr. LM. Odczułem skok reputacji w postaci transferów. A mianowicie młode talenty na miarę lepszych klubów Europy nie przejawiały już braku zainteresowania moim klubem. Aczkolwiek nie wiem jak to się ma do liczb - nie patrzyłem na FMRTE.

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.05.2011 20:55    #13
wiecie no reputacja skoczyła na poziom 2 drużyny w kraju.
sprawdzałem to w FMRTE gdyż byłem tego właśnie ciekawy.
w klubie mam kilku graczy nawet z reputacją kontynentalną podczas gdy sam mam światową.
czy nie ma podstaw do skoku reputacji to nie wiem wkońcu od klilku lat coś gram w tej Europie można powiedzieć że jestem takim europejskim średniakiem w końcu zwycięstwa z Chelsea czy Liverpoolem to nie byle co i to na wyjeździe.
rozbudowałem infrastrukture klubu.
A reputacja ligi ociera się już o 3,5 gwiazdki i to dzięki mnie.
Polska dostała drugie miejsce w LM również dzięki moim wynikom gdyż mój współczynnik na ten sezon to było 40 kilka a w przyszłym sezonie będzie to już około 60 gdyż za ten sezon już mam 18 punktów w współczynniku.
Więc wydaje mi się że reputacje powinienem mieć wyższą niż Wisła któa tak jak mówiłem ostatni raz grała w fazie grupowej LE 6 lat temu i zdobyła tam 2 punkty podczas gdy ja np. w tym sezonie 9 pkt i drugie miejsce w grupie z Liverpoolem Bordaux i CSKA Moskwa więc jest jakiś sukces.
Mówicie o zwycięstwie w jakimś pucharze ale tak logicznie patrząc jest to praktycznie nie wykonalne a jakbym już coś wygrał to wydaje mi się że ta reputacja powinna być na poziomie około 7 - 7,5 tysiąca więc sam nie wiem powinno to być takie bardziej płynne bynajmniej wg. mnie

szfedo Przodownik pracy

0
09.05.2011 01:58    #14
Reputacja rośnie nawet dzięki mistrzostwu ligi. Tylko, że im słabsza liga tym powolniejszy wzrost.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 09.05.2011 o godz. 01:59

jarza14 Partyzant

0
09.05.2011 09:19    #15
Na podstawie mojej 7-o letniej kariery w Legii, powiem tyle że jakiś konkretniejszy skok reputacji nastąpił u mnie dopiero po wygraniu LE. powiem szczerze że spodziewałem się większego wzrostu reputacji, przez te 7 lat zdobyłem 7 razy mistrzostwo, pucjar pewnie z 4, 5 razy, wszedłem do LM z 5 razy, raz doszedłem do 1/4 LM, raz wygrałem LE i raz grałem w finale LE. Ale tak jak pisałem, jakaś troszkę większa różnica nastąpiła dopiero po wygraniu LE, w rankingu klubów europejskich jestem na 11 miejscu, przychodzą do mnie młode talenty z mocnych krajów (mam zawodników grających w u21 francjii czy hiszpani, brazyli, argentyny itd), ale starsi, ukształtowani zawodnicy z mocnych krajów nie chcą przychodzić. Myślę że jakbym wygrał LM to może byłoby lepiej, muszę wrócić kiedyś do tej gry, bo na razie przestałem grać w tego save'a

loswariatos Młody aktywista

0
09.05.2011 23:02    #16
PanMagik : Jest rozmowa o reputacji w kontekście sukcesów na arenie europejskiej a Ty wyskakujesz z jakimś pojedynczym awansem z grupy LE i się dziwisz, że reputacja nawet nie drgnęła. Wcale nie umniejszam tego co zrobiłeś bo sukces jest sukces ale nie o to w tym temacie chodzi. W gwoli ścisłości to S&L nie uznaję, a LM wygrałem dopiero w 2030r. po 15 latach spędzonych w Lokomotiwie Moskwa. I mimo seryjnych mistrzostw Rosji i co roku minimum osiągania ćwierćfinału cały czas miałem reputację krajową co przyznaje zaczynało mnie irytować. Dopiero wygranie LM spowodowało, że klub zaczął być znany "kontynentalnie".
I wiem, nie każdy lubi grać Realem czy Chelsea. Sam aktualnie szarpię nerwy w trzeciej lidze Bośni i Hercegowiny ;)
meglio fascista che frocio

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

0
11.05.2011 00:15    #17
Większy skok reputacji następuje tylko po wygraniu LM albo LE tyle w temacie,nawet 100 krotne wygranie ligi w polsce nie daje tego co wygranie w LE chociażby albo w LM-Pozdrawiam

Macie jeszcze jakiś temat lub problemy?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution