A czy B

McMoney Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.05.2011, 03:57    Pytanie
Witam mam wielki dylemat.
Gram Middlesbrough, awansowałem do Premiership i powoli zaczynam drugi sezon. Potrzebuje środkowego obrońcy do składu. No i tu jest problem. Zastanawiam się nad Younesem Kaboulem z Tottenhamu i Johanem Djourou z Arsenalu. Ten pierwszy jest tańszy o niecały milion, lecz żadą o kilka tysięcy więcej tygodniówki od drugiego. Wsumie to tutaj nie jest aż taki WIELKI problem z kasą ale który jest lepszy? Kto bardziej się wykaże na środkowym obrońcy. Mam nadzieję że moge liczyć na waszą pomoc. I dodam że nie pisałem tego w temacie "zawodnicy-kupie/sprzedam/poszukuje" gdyż ja nie poszukuje zawodników tylko poprostu niewiem kogo wybrać z w/w dwójki.
Jeśli dostane prawdziwe i pomocne odpowiedzi oczywiście się odwdzięcze. Pozdrawiam ;)
Glory, Glory MAN UNITED !!

kvj Partyzant

0
08.05.2011 08:09    #1
Bierz Djourou, mam dwie kariery Tottenhamem i obu Kaboul grał lamersko (szczególnie w pierwszej strzelał masę swojaków)

tak nawiasem mówiąc to weź może Mazucha z Anderlechtu lub Burdisso z Rosario Central (po 3mln na łepka)

Użytkownik uznał post za pomocny

Jeziorak Iława!

Mictlan17 Partyzant

0
08.05.2011 08:13    #2
Zawodnicy Ci prezentują niemal ten sam poziom, kosztują tyle samo, więc powinieneś wrzucić monetę, lub wybrać wedle własnej sympatii.

Trudno cokolwiek powiedzieć na ten temat, bo statystyki na środkowego obrońce mają niemalże takie same.

Ja postawiłbym na Kaboula. Grasz Middlesbrough, każdy zawodnik jest niezbędny, a Francuz może grać również na prawej stronie defensywy.

Lepiej powiedzcie mi, kogo kupić na playmakera. Paulo Henrique, czy Nuri Sahina?

Pierwszy jest lepszy, jednak jego naturalną pozycją jest OPŚ, a ja szukam PŚ, więc chłopak traci pół gwiazdki tak jakby. Sahin z kolei tańszy, ale... No sam nie wiem, może jakieś wnioski z własnych gier, który zawodnik lepszy?

Użytkownik uznał post za pomocny

""You told us to come back when we've won 18..." - WE ARE BACK!

AlexManager Partyzant

0
08.05.2011 10:08    #3
ja bym bral djourou
サッカーはあなたと一緒にしよう

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
08.05.2011 10:49    #4
u mnie w sevilli Kabul gra bardzo dobrze, ale ma już ok 30 lat ( rok 2017 ) więc to kwestia czasu zanim wejdzie na dobry poziom
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

AlexManager Partyzant

0
08.05.2011 10:53    #5
Sahin o wiele lepszy. Gdy grałem borussią był u mnie rozgrywającym i grał porażająco. Polecam go całym sercem. City dawało za niego 25mln funtów ale pokazałem tym zasranym szejkom środkowy palec, bo by zmarnowali taki talent xD
サッカーはあなたと一緒にしよう

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.05.2011 12:55    #6
Ja bym jednak brał Kaboula- jest jeszcze młody i ma dobrą psychikę, więc całkiem nieźle się rozwija, a po 2 sezonach jest dużo lepszy od Djourou, któremu podczas mojej kariery w Arsenalu skoczyły może ze 2 atrybuty.
Darkness... for me is where I shine

PanMagik Młody aktywista

0
08.05.2011 13:43    #7
bierz B

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution