Zakaz Transferów - Portsmouth

Vay Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.05.2011, 14:20    Pytanie
Witam.

Wróciłem pod długiej przerwie do FM'a nowa łatka nowy fm 11.
Kariera Portsmouth... i mam zakaz transferów... Skład calkiem silny jak na stabilna pozycje w lidze ~ (oczekiwania) tylko ilość boje sie ze poprostu chłopaki padną w połowie sezonu. A nie mam ich kim zastąpić ... Da sie złożyć jakieś odwołanie wobec niego ? Lub jakiś inny sposób do pozbycia sie tego ?... Nie licząc edytorów i inny wspomagaczy bo jednak chce kariere zagrać w pełni czystą.
Zapraszam do strony domowej :) Poznacie mnie troche od innej strony fmmaniacy D:

Tobi18 Młody aktywista

0
08.05.2011 14:29    #1
Zakaz chyba będzie zdjęty gdy klub będzie miał jakiś większy budżet, rezerwę finansową. Nie jestem pewien, ale raczej nie możesz się odwołać od "embargo transferowego".

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.05.2011 o godz. 14:30

http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

PanMagik Młody aktywista

0
08.05.2011 14:30    #2
Masz nałożone embargo i raczej Ci go nie zdejmą.
Ja grając Portsmouth dopiero w następnym okienku mogłem dokonywać wzmocnień. Lecz jeżeli odciążysz budżet to może Ci zniosą embargo. Wiem, trochę to zawiłe, ale w tym stanie to najlepiej co mogę nabazgrać.

McMoney Młody aktywista

0
08.05.2011 14:32    #3
poczekaj chwilę, po kilku tygodniach sprawa przejejęcia klubu się zakończy a embargo transferowe zostanie zdjęte i będziesz mógł spowrotem przeprowadzać transfery.
Glory, Glory MAN UNITED !!

Vay Partyzant

0
08.05.2011 14:33    #4
Finansow raczej nie podreperuje, niestety nie mam jak... a kilkaset tyś Ł za sparingi to za mało... Nie pozostaje mi nic jak obserwowac grupe zawodników do nastepnęgo okienka. Może uda sie kogoś sciągnąć.

Dzieki za odp.

@McMonkey

Tylko ze tu zakaz konczy sie danego dnia. Wiem kiedy. Finanse niby juz w porzadku sa ale zakaz do wrzesnia jest... Taka sytuacje w klubie juz zastalem wiec nawet nie mialem jak na nia reagować wczesniej.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.05.2011 o godz. 14:35

Zapraszam do strony domowej :) Poznacie mnie troche od innej strony fmmaniacy D:

Salmen Młody aktywista

0
08.05.2011 15:55    #5
Jest na Portsmouth nałożone embargo, które u mnie było zdjęte jakoś w listopadzie tego samego roku :]

Ale możesz brać zawodników z wolnego transferu, przynajmniej ja tak mogłem.
error 404 - not found

PanMagik Młody aktywista

0
08.05.2011 19:43    #6
No tak, świetnie się wzmocnisz za darmo, w dodatku z obowiązkiem pozwolenia na pracę.
Zagraj innym klubem, na przykład Bristol City albo Doncaster ;P

Ziomek, zacznij od nowa, embargo zostaje nałożone 14 lipca, więc masz ponad 2 tygodnie na dowolne transfery.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.05.2011 o godz. 19:44

Vay Partyzant

0
08.05.2011 20:14    #7
Po co mam zaczynać od nowa ? ... Tak już miało być to jest ; ) życie trzeba sobie z tym poradzić a nie odrazu zaczynać innym klubem.

Nie wzmocnie sie ale rezerwowych sobie jakiś wykombinuje ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution