nie mogę zarejestrować zawodnika do LE

Krotos Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.05.2011, 20:22    Pytanie
witam mam poważny problem otóż grając Man City (właśnie przejąłem posadę)
przyszedł czas rejestracji zawodników do ligi europejskiej niby wszystko ładnie pięknie obliczone a tu przy Bale'u widnieje napis "nie" tak po prostu żadnego wytłumaczenia czy cokolwiek.
Gwoli ścisłości właśnie go kupiłem z Tottenhamu ale nie grał tam żadnych meczy w LM bądź LE
dołączam screena jeśli coś jeszcze potrzebne proszę pisać .
Z góry dziękuję za pomoc :)

Uploaded with ImageShack.us

Krotos Partyzant

0
31.05.2011 18:12    #20
ale jak sie z tego korzysta to mi automatycznie nie zmienia pewnych opcji?
Czy sam wybieram co zmienic w grze ?

forzaKuba Partyzant

0
01.06.2011 06:29    #21
W FM chyba nie mozna zglosic zawodnika, ktory zostal zgloszony wczesniej przez inna druzyne, w rzeczywistosci chyba jest inaczej - nie mozna zglosic zawodnika, ktory wystapil w meczu ligi europejskiej/ligi mistrzow przez chociaz sekunde (tak mi sie wydaje ze jest).

W FMRTE sam wybierasz co chcesz zmienic.

seba1702 Młody aktywista

0
03.06.2011 10:46    #22
Krotos nie panikuj. W następnym sezonie będą obydwoje mogli grać. Zasady jakie panują w FM dotyczące rejestracji zawodników są jasne:

- Jeśli gracz został zarejestrowany do danych rozgrywek w jednym klubie (nie ma wpływu na to czy zagrał mecz czy nie) to nie może grać w Europejskich Pucharach w tym samym sezonie w barwach innego klubu

- Graczy rejestruje się od 5 do 7 dni przed początkiem rozgrywek (każdej rundy eliminacji). Natomiast wg. Twoich słów Bale przeszedł na 3 dni przed meczem więc był zarejestrowany. To oznacza, że zagrać nie może. Jednak nie martw się od następnego sezonu będzie mógł grać

Analogiczną sytuacja masz pewnie co do Azpiliquety :-)

Nie jest to błąd gry, zaś nie jestem pewien, ale są uchybienia co do prawdziwych przepisów. Tyle

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 03.06.2011 o godz. 10:48

Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

Krotos Partyzant

0
05.06.2011 17:37    #23
Chce podziękować za wszystkie próby pomocy
na szczęście jest FMRTE i dzięki temu moglem zmienić wszystko co jest nie halo
osobiście polecam ten program bo FM jest mimo wszystko bardzo ograniczony i jest sporo błędów przez które można tylko rwać włosy z głowy.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.