Wartości liczbowe przy paskach treningu

jaruone Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.05.2011, 19:41    Pytanie
Hej.
Mam zamiar zrobić indywidualne treningi swoim piłkarzom na podstawie Pompey_Dan's Training Calculator - czy jest jakiś mod dodający liczby przy paskach obciążeń treningowych, tak aby móc łatwo wprowadzić wygenerowane w Excelu wartości ?? Wiem że takie mody były np. do taktycznych poleceń.

dybciox Partyzant

0
09.05.2011 20:41    #1
Pierwsza 'kreska' to 9, druga 16, a trzecia bodajże 23.
Sam robiłem na dwa ekrany bez żadnych modów i poszło szybko.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

0
11.05.2011 00:28    #2
Ja w ogóle nie trenuje gości tylko mam ogólny i bramkarski...nie jest źle 1 miejsce w 6 lidze angielskiej-moim zdaniem bardziej się liczy taktyka i transfery...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.05.2011 o godz. 00:29

dybciox Partyzant

0
11.05.2011 20:52    #3
@konrwaw
Trening jest po to, żebyś nie musiał tracić kasy na transfery i pensje.
Jak myślisz, co osiągnąłby Ronaldo gdyby nie trenował? Na pewno nie miałby tak potężnego i precyzyjnego strzału z dystansu, To samo Messi, nie byłby taki dynamiczny a i technika też by ucierpiała.

Wystarczy popatrzeć na polskie 'młode talenty' - przez brak odpowiedniego treningu (nie tylko ale głównie) po 2-3 latach nikt o nich nie słyszy, chyba że przejdzie za granicę (Fabiański, Szczęsny, nawet Boruc czy Błaszczykowski i Lewandowski)

PDrasta Młody aktywista

0
11.05.2011 23:00    #4
Jeżeli zawodnik czegoś się chce nauczyć, to nie potrzebuje samodzielnego treningu, tylko trenuje ze swoimi kolegami grającymi na tych samych pozycjach(ja mam bramkarski, dla obroncow, pomocnikow i napastnikow) i idzie git :D
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

jaruone Młody aktywista

0
15.05.2011 13:27    #5
Widzę że nikt nie dał mi odpowiedzi więc ponawiam wraz ze screenem - czy jest mod który wyświetli na tych paskach wartości liczbowe ?? Wydaje mi się że są to wartości z przedziału 0-23. (0- brak obciążenia 23 - max obciążenie)
Wiem, że takie mody były do ekranów taktycznych gdzie ustawialiśmy np. poziom zaangażowania w ofensywę

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.