nowy sprzęt, nowy problem! pomocy !

dziewan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.05.2011, 11:28    Pytanie
Witam Was! Od wczoraj mam nowego lapka :
Asus K52J procesor intel core i3 4 gb ramu karta graficzna ATI RADEON HD 6370 M 1 GB, system operacyjny WINDOWS 7 64 bitowy...
korzystam ze steama, zainstalowalem FM 2011 i pełen nadziei odpapiłem go... po wczytaniu, gdy gra powinna przejść do ekranu startowego gra zawiesza się i pojawia się czarny ekran. Dodam, że mam zainstalowane najnowsze sterowniki do karty graficznej, i że odinstalowałem i zainstalowałem od nowa grę. POMÓŻCIE :(

dziewan Partyzant

0
11.05.2011 21:44    #10
zainstalowanie windowsa 7 proffesional pomogło ! :)

Vay Partyzant

0
12.05.2011 15:03    #11
64 bitowka z tego co mi wiadmomo ale nie potwierdzona troche koslawa jest...
SYstem sam w sobie jest o wiele lepszy od xp jezeli sprzet masz ok przynajmniej bardziej wydajnie wsyzstko pracuje bo xp to juz przestarzale cos co nie czyta polowy nowszych technologii.
Zapraszam do strony domowej :) Poznacie mnie troche od innej strony fmmaniacy D:

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.