Nieziemski moce zawodników

clicers Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.05.2011, 14:33    Pytanie
Witam,

chciałem poruszyć jedną drażniąca mnie kwestię. Byłem managerem Bayeru Leverkusen z którego w środku sezonu przeszedłem do Barcelony. Oba zespoły spotkały się w finale Ligi Mistrzów. Bayer wystąpił w takim samym składzie jak wtedy gdy ja ich prowadziłem i tu zaczynają się schody. Gracze Bayeru biegali o wiele szybciej niż wtedy jak ja ich prowadziłem ( oczywiście prędkość meczu była taka sama) bramy ładowali z 40 metrów a nawet Messi będąc w bardzo dobrej formie nie był w stanie wyprzedzić czy minąć obrońców mających przyśpieszenie i szybkość na poziomie 11. Czym to może być spowodowane?

PanMagik Młody aktywista

0
11.05.2011 14:35    #1
Zmotywowali się i już. Może nowy trener ustawił im trening szybkości i zalecił strzały z dystansu? Poza Tym może Messi był dobrze kryty?

clicers Partyzant

0
11.05.2011 14:45    #2
Statystyki pozostały niezmienione. Messi cofał się i atakował z głębi pola jednak nie był w stanie nikogo minąć. W innych meczach np. w półfinale LM z Realem, miałem ok 20 strzałów na bramkę przeciwnika ( w tym 10 celnych ) a z Bayerem 5 strzałów w tym żadnego w światło bramki.

Tobi18 Młody aktywista

0
11.05.2011 17:20    #3
Bayer to słabszy rywal od Real, nie ma co i może Twoi zawodnicy sobie troszkę odpuścili. Poza tym FM lubi śmiać się w twarz graczom np. gdy zawodnik ze strzałami z dystansu - 2, ładuje bramę z 35 metrów (oczywiście Twojej drużynie) :]
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

wilq1993 Partyzant

0
11.05.2011 17:21    #4
mecz życia i tyle:)
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution