Zawodnik o niesportowej naturze

machaj88 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.05.2011, 14:59    Pytanie
Miał ktoś zawodnika o osobowości "niesportowy"? Chciałbym wiedzieć co z nim jest nie tak. Jak to się ma na jego grę, postawę, jaki wpływ ma na resztę drużyny, jakie mogą być konsekwencje sprowadzenia takiego zawodnika? Czy w ogóle opłaca się go sprowadzać do drużyny?

Oczekuję odpowiedzi wynikających jedynie z doświadczenia, bo gdybać mogę sobie sam ;)

Oto niesportowi panowie, którymi jestem zainteresowany:
klik
klik

ronaldek1 Młody aktywista

0
11.05.2011 15:05    #1
Miałem jednego takiego w BvB. Po 1 jeśli ich nie wstawiasz to skarżą się do mediów( mi po 2 tygodniach bez grania żądał wystawienia), a potem żądają wystawienia na listę transferową. Podczas meczu(przynajmniej ja tak miałem), że ów piłkarz zamiast podawać leciał na tak zwaną pałę, a bramki i tak nie było.

P.S Co to za skórka?

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 11.05.2011 o godz. 15:06

Użytkownik uznał post za pomocny

http://www.cmrev(...)927.html

Mile widziana pomoc

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
11.05.2011 15:18    #2
a jak się prezentują ukryte atrybuty ? lojalność kontrowersyjność ? może to mieć związek z właśnie ukrytymi atrybutami, jeżeli one są na dość niskim poziomie

edit : to podrzuć na jakiegoś serwera tą skórkę ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.05.2011 o godz. 15:19

wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

machaj88 Młody aktywista

0
11.05.2011 15:18    #3
To sobie ich daruję... A szkoda, bo kozaki niemałe ;/

ps. Steklo i tło od Bolsona ;)

ed.

[quote=Przemu$^^]a jak się prezentują ukryte atrybuty ? lojalność kontrowersyjność ? może to mieć związek z właśnie ukrytymi atrybutami, jeżeli one są na dość niskim poziomie[/quote]
To ma związek z ukrytym atrybutem "Sportowe zachowanie" ;] Obaj mają 1. Mnie chodziło tylko o to, czy warto ich sprowadzać. Odpowiedź już otrzymałem, dziękuję :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.05.2011 o godz. 15:21

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
11.05.2011 15:22    #4
ok, to wrzuć teraz swoją skórkę do interneciku i podeślij lineczka :D :)
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
11.05.2011 15:26    #5
Moim zdaniem gracz "niesportowy" to taki, który prowadzi niesportowy tryb życia. I to nie jest tak, że każdy gracz ma przypisany jakąś osobowość, tylko te opisy wynikają z ukrytych atrybutów. Ci niesportowi pewnie mają niski profesjonalizm i coś tam jeszcze zapewne.

Nie wiem jak to w grze działa, ale w rzeczywistości wielu świetnych piłkarzy prowadziło niesportowy tryb życia. Że przypomnę choćby Georga Besta czy naszego Ernesta Wilimowskiego, który potrafił na kacu strzelać gole jak na zawołanie.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

machaj88 Młody aktywista

0
11.05.2011 15:36    #6
[quote=Przemu$^^]ok, to wrzuć teraz swoją skórkę do interneciku i podeślij lineczka :D :)[/quote]
A Ty myślisz, że ją wyczarowałem? ;D Jest na stronce, poszukaj sobie.

Kleyo, masz rację, ale to w realu, a w grze?

Jedyne cechy które ich łączą to:
kontakty z mediami - szczery do bólu
niska lojalność

Wydaje mi się, że z każdym może być jak mówi rondelek1, gdy będą grać regularnie to będą naparzać bramy, nawet "na kacu", ale tylko ich odsunę i pójdą do mediów.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.