"ukryte" ulubione zagrania piłkarzy

kabaruto Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.05.2011, 21:50    Pytanie
Są zagrania piłkarzy "ukryte" które w grze nie idzie zobaczyć. Możemy je zobaczyć je za to przez genie scout. Mam na myśli
-nakreca publiczność
-prowokuje przeciwników
-gra pod publiczkę
-lubi wielokrotnie ośmieszać przeciwników

Mam pytanie. jak nauczyć tych zagrań piłkarzy? Od razu mówie ze wbudowane one raczej nie sa(oprucz prowokuje przeciwników) gdyż żaden newgen nie posiada tych zagrań a mam już 2013 rok. Może ktoś poradzić coś na to?

I jeszcze jedno w ulubionych zagraniach w genie scout messi i c.ronaldo ma takie coś:
- 524288Hi

Co to może być?

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 15.05.2011, 21:54

dr taktyka Młody aktywista

0
15.05.2011 23:00    #1
524288Hi = Często atakuję z piłką

Jest jeszcze..
- dyktuje tempo
- na lewą/prawą przed dryblingiem
- używa zew. części stopy
- strzela przewrotką
itd.

Trochę tego ukryli.. po co to za bardzo nie wiem.. w FM 07 czy też w 08 było wszystko widocznie.. i super moim zdaniem... Tak normalnie trudno się domyślić czy ma 'prowokuje przeciwników' czy 'nakręca publiczność'.
Takie info przydałoby się bez niepotrzebnych genie itp.

Co do nauki tych ukrytych... nie idzie tego zrobić :/ nawet poprzez mentora nie da się... lipa...

Pozdrawiam

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 15.05.2011 o godz. 23:18

unnical333 Partyzant

0
16.05.2011 11:25    #2
[quote=dr taktyka]524288Hi = Często atakuję z piłką

Jest jeszcze..
- dyktuje tempo
- na lewą/prawą przed dryblingiem
- używa zew. części stopy
- strzela przewrotką
itd.

[/quote]

W rozmowie indywidualnej masz możliwość polecenia zawodnikowi żeby częściej próbował strzałów przewrotką i żeby zaczął/przestał dyktować tempo ... reszta nie wiem, ale jak prowadziłem ManCity to Balloteliemu można było polecić żeby przestał dyskutować z sędziami... ale na to w dużym stopniu wpływa osobowość.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 16.05.2011 o godz. 11:25

dr taktyka Młody aktywista

0
16.05.2011 21:17    #3
Fail.. nie zauważyłem, że chodzi o FM 11 ;P
Nie widziałem tej najnowszej wersji, więc nie miałem nawet o tym pojęcia :D
Tak czy siak przewrotki to o kant d.. obić, bo i tak nie wpływają raczej na poziom gry gracza, a nawet mieszają mu w głowie gdzie zamiast walnąć normalnie i strzelić bramkę to kombinuję :]

Pozdrawiam

buczek93 Młody aktywista

0
16.05.2011 22:35    #4
z tego co wiem, to i w 2010 i w 2011 Messi lubi ośmieszać rywali, po CR7 możesz się spodziewać prowokowania rywali, tak samo z resztą jak po Tevezie czy Balotellim (namieszane we łbach mają kolesie). W sumie ja bym się tymi zagraniami nie przejmował, jeżeli ich nie ma to nawet lepiej. Nie przepadam po prostu za nagminnym, 30-krotnym ograniu tego samego rywala bez żadnego efektu dla drużyny poza wyciem kibiców. Chociaż strzały z fałsza są fajne, nie powiem :D

klonos7 Partyzant

0
18.05.2011 19:39    #5
w fmrte wchodzi w ulubione zagranie i tam masz do zaznaczenie np robi wiatrak z przeciwnika.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution