Jak okiełznać 3 napastników wyższego formatu

7suarez7 Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
0
16.05.2011, 15:21    Pytanie
Gram w FM11 2 sezon Liverpool FC Łatka 11.3 i mam problem nie wiem jak okiełznać 3 bardzo dobrych zawodników 1. to jest Suarez 2.Babacar 3. Carrol
jak ich ustawić by strzelali dużo bramek od Babacar tak dużo nie wymagam, gdyż jest to jeszcze młody zawodnik, ale Suarez i Carrol strzelają mało 12 kolejka i Suarez ma 5 bramek Carroll 3 Babacar 4 no Sanchez ma, z Gerrardem po 4 bramki już a wiec jeśli uda mi sie jakoś ich ustawić moge walczyć o tytuł, ale do tego potrzebna mi bedizie jakaś informacja ,gdyz to moj pierwszy sozon w FM i nie wiem jak ich ustawiać by zaczeli strzelac.
Prosze o pomoc ?

LucasLFC Partyzant

Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.05.2011 17:49    #1
Carroll najlepiej się spisuje jako "Odgrywający", Babacar jako "Lis Pola Karnego ewentualnie Kompletny Snajper", a Suarez "Klasyczna 10"

7suarez7 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
0
16.05.2011 17:57    #2
ok dzieki Lucas

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.