jak zatrzymać gwiazdę zespołu

wilus3 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.05.2011, 07:27    Pytanie
gram sobie Wisłą Kraków 3 sezon wygrałem 2 razy LM i kupiłem sobie Iniestę i tutaj zaczynają się schody, ponieważ Chelsea chce go kupić złożyła ofertę 170 mln zł, a Pan prezes przyjmuje ofertę bo jak to tam jest napisane "grzechem byłoby odrzucić taką ofertę" i nawet ustawienie statusu na niezastąpiony dla klubu i odrzucaj wszystkie oferty w transferach. Z góry thx za odpowiedź, pozdrawiam.

kamiQadze Partyzant

0
17.05.2011 07:57    #1
jak już bawiłeś się edytorami baw się dalej ;)
jak odejdzie przerzuć sobie go do siebie, albo anuluj transfer

AlexManager Partyzant

0
17.05.2011 08:01    #2
3 sezony i 2 razy lm? uzywaz fmrte, wylaczasz mecze jak przegrasz, albo nie wiem jeszcze co xD. to raczej nie mozliwe wygrac w juz 2 sezonie lm polskim lubem(niewazne jakim).tym bardziej 2 razy pod razd, troche niedorzeczne.

moze sprobuj wejsc w centrum transferowe, znajdz tam inieste kliknij obok jego nazwiska i odrzuc transfer(mi to pomagalo ale w innych sytuacjach, moze teraz tez pomoze)
サッカーはあなたと一緒にしよう

wilus3 Partyzant

0
17.05.2011 09:31    #3
jak mi nie wierzycie to trudno, ale tak jest bez żadnych edytorów cheatów itp. mam wprawę po prostu :D

EDIT

nawet odrzucić nie mogę, tylko przejrzeć oferte

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.05.2011 o godz. 09:36

amenokoyane Młody aktywista

0
17.05.2011 09:54    #4
Skoro już przyjął ofertę to nic nie możesz zrobić. Licz na to, że Iniesta odrzuci ofertę Chelsea albo nie będą mieli pieniędzy na pokrycie tego transferu.

edit. a co do 2xLM w 3 sezony Wisłą Kraków i Iniesta no to przepraszam ale w bajki to nie wierzę.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 17.05.2011 o godz. 09:57

wilus3 Partyzant

0
17.05.2011 10:08    #5
niestety się nie udało ale dzięki za pomoc, a to nie bajka :)

amenokoyane Młody aktywista

0
17.05.2011 10:15    #6
ewentualnie spróbuj zmienić w edytorze niektóre atrybuty prezesa, jest chyba takie coś jak ingerencja w transfery ale nie jestem pewny czy i jakim edytorem da się to zmienić.

kibic_wierny Partyzant

0
17.05.2011 10:36    #7
bajka!!Cos kombinowales i to widac na pierwszy rzut oka!!Ja gralem Chelsea 3 sezony-3 razy mistrz Anglii 3 Liga Mistrzów i Barcelona nawet nie chce slyszec o transferze Iniesty, a jak zaplacilem sume odstepnego to nawet kontraktu mu przedstawic nie moglem, bo nie chcial negocjowac!I ja mam uwierzyc ze po 2 latach przeszedl do slabej ligi polskiej??

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
0
17.05.2011 10:37    #8
Też mi się nie chce jakoś wierzyć w wygranie 2x LM Wisłą Kraków z rzędu w ciągu 3 sezonów bez użycia jakiegokolwiek cheata. A już na pewno nie uwierzę w sprowadzenie Iniesty który po pierwsze wcale nie tak chętnie opuści Barcelone a po drugie jeśli już odejdzie to tylko do klubu o światowej reputacji a o ile mi wiadomo to nawet wygrywając dwukrotnie LM nie zdołasz mieć takiej reputacji w Wiśle Kraków (co najwyżej reputacja Kontynentalna).

No ale jak już bawimy się w cheaty to jest jeszcze taka opcja żeby dodać managera do klubu który zaproponował transfer i po prostu zrezygnować z niego, wtedy masz gwarancję, że już na pewno nie odejdzie tam bo sam zawodnik nie będzie chciał drugi raz negocjować. :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.05.2011 o godz. 10:38

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
17.05.2011 12:11    #9
Wygrać LM to jeszcze, ale Iniesta i tak by do Wisły nie przeszedł. Wiem, bo współlokator sobie lubi cheatować i z pomocą fmrte wygrał LM w drugim sezonie, podniósł sobie znacznie reputację, ale Iniesta i tak nie jest zainteresowany. Przy czym ja tam nic złego w używaniu fmrte nie widzę, bo każdy gra tak jak lubi, ale wtedy raczej nie ma co próbować pokazać jak dobrym się jest, bo to śmieszne.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.