jak zatrzymać gwiazdę zespołu

wilus3 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.05.2011, 07:27    Pytanie
gram sobie Wisłą Kraków 3 sezon wygrałem 2 razy LM i kupiłem sobie Iniestę i tutaj zaczynają się schody, ponieważ Chelsea chce go kupić złożyła ofertę 170 mln zł, a Pan prezes przyjmuje ofertę bo jak to tam jest napisane "grzechem byłoby odrzucić taką ofertę" i nawet ustawienie statusu na niezastąpiony dla klubu i odrzucaj wszystkie oferty w transferach. Z góry thx za odpowiedź, pozdrawiam.

pignu Partyzant

0
17.05.2011 18:19    #1
chodziło mi bardziej o pokazanie głupoty grania z edytorkiem

LucasLFC Partyzant

0
17.05.2011 19:07    #2
[quote3=Salmen][quote2=LucasLFC][quote=heaieono]@wilus3 - Nie chce nikogo obrazac, ale bajki piszesz lepsze niz H. C. Andersen.
Prowadze totenham i nie ma szans wygrac 2x pod rzad ligi mistrzow, w lidze latwiej, bo kluby komputerowe w 90% graja ta sama taktyke. Wiec po przegranej mozna wyciagnac wnioski ale "Marnym polaczkiem" ala Wisla to raczej nie ma szans. Chyba ze zaczeles ja prowadzic w roku 2020, Iniesta ma 40 lat a polska liga stala sie lepsza..[/quote]

Jak tak przeszkadza Ci bycie obywatelem Polski to droga wolna, nikt za Tobą płakał nie będzie...[/quote2]

On nie napisał, że nie chce być polakiem, tylko, że drużyna w Europie nic nie znacząca pokroju Wisły, Lecha czy też Legii po 1 sezonie LM nie zdobędzie ;)
[/quote3]

No to mówię, jak mu przeszkadza patrzenie, mieszkanie w tym "marnym" kraju - droga wolna.

ronaldek1 Młody aktywista

0
17.05.2011 19:41    #3
@Lucas

Przyznaj się jesteśmy w rankingu światowym dalej niż Benin:D

Gramy tak słabo bo wszystkie kluby Polskie zamiast szkolić juniorów to kupują jakichś bazylów: przykład Wisła( 3 Polaków w podstawowej 11)
http://www.cmrev(...)927.html

Mile widziana pomoc

heaieono Partyzant

0
17.05.2011 20:27    #4
@LucasLFC - Jestes tak ograniczony czy mi sie tylko wydaje? Napisalem ze tak marnymi klubami Polskimi nic nie zdziala sie w Swiecie, a nie ze nie chce byc Polakiem, a jesli Ty sie uwazasz za Polaka tylko dlatego bo wierzysz w Polskie kluby bardziej niz ja to gratuluje mozgu. I koncze juz swoje wypowiedzi, bo Ty nawet nie potrafisz czytac ze zrozumieniem.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.05.2011 o godz. 20:28

xxxDymaxxx Partyzant

0
17.05.2011 20:48    #5
@Lucas

po pierwszej Twojej wypowiedzi płakałem z 5min, a po 2giej spadłem z krzesła :)
Zapraszamy na Krakowskie Przedmieście albo do żartów w Familiadzie ze Strasburgerem ;)

Wracając do tematu to dyskusja jest bezsensowna bo w każdym zdaniu autora teksu ukryte jest słowo "edytor", a to, że chciał być fajny i myślał, że nikt nie zauważy jego sprawa...
Według mnie nie należy oceniać kogoś czy bawi się edytorem, czy nie. Dla mnie czy ktoś da LZS Zadupie 100 mln i reputację, czy też zagra bez edytora np. Man City to prawie to samo, a kogoś grającego potentantem nikt nie obraża.
@ Wilus
sposób nieelegancki:
- znowu pobaw się edytorem
- stwórz nowego managera Chelsea i wycofaj ofertę
sposób uczciwy, jednak może nie zadziałać:
- ustaw status zawodnika na "niezastąpiony i ustal jego cenę na np. 800 mln, to powinno odstraszyć inne kluby.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.