transfery

lobo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.05.2011, 14:37    Pytanie
Panowie mam takie pytanie. Otóż prowadzę obecnie Hajduk Split i denerwuje mnie jedna rzecz. Mianowicie mój prezes wyprzedaje mi cały zespół. Mam kilku dobrych grajków i tylko przyjdzie za nich jakaś solidna oferta on akceptuje ją za mnie i koniec. Wiem że za niektórych utargował bym więcej to przeważnie nie zdążę bo już odchodzą. Czy jest jakiś sposób żeby temu zaradzić????

Gerard31 Partyzant

0
17.05.2011 15:06    #1
FMRTE lub Edytor przed rozpoczęciem rozgrywki- zmień mu ingerencje w sprawy klubowe

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.05.2011 16:32    #2
[quote=lobo]Wiem że za niektórych utargował bym więcej to przeważnie nie zdążę bo już odchodzą. Czy jest jakiś sposób żeby temu zaradzić????[/quote]
Skoro nie zależy Ci na tym, aby zatrzymać graczy w zespole, tylko żeby sprzedać ich za dobrą cenę, to nie czekaj aż ktoś zaproponuje Ci transfer graczy i prezes ich sprzeda, tylko sam zaproponuj ich klubom za kasę jaką uważasz że pójdą.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.05.2011 o godz. 16:32

Darkness... for me is where I shine

lobo Partyzant

0
17.05.2011 18:32    #3
[quote=Gerard31]FMRTE lub Edytor przed rozpoczęciem rozgrywki- zmień mu ingerencje w sprawy klubowe[/quote]

Nie używam żadnych edytorów. Myślałem że może jakaś rozmowa z prezesem a że nie znalazłem nigdzie takiego tematu w grze to zapytałem myśląc że może przeoczyłem...ale skoro jedynym wyjściem jest edytor to sobie dam spokój. Poustawiam co lepszym zawodnikom oferty minimalne jakie by mnie zadowalały i może to coś pomoże i odstraszy kluby zainteresowane.

Niemniej dzięki za pomoc! :)

szfedo Przodownik pracy

0
17.05.2011 23:59    #4
Ustaw wyjściową cenę na 0 i wtedy będziesz mógł odrzucać sam. Innym sposobem jest ustawienie zaporowej kwoty na np. 150 i wtedy będzie mniejsze zainteresowanie, ale też możliwość, że zaoferują np 20 mln i wtedy nic na to nie poradzisz.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
18.05.2011 10:11    #5
Prawie tak jak mówi Szfedo. Jak ci jakiś klub składa ofertę i prezes bierze sprawy w swoje ręce to ty myk, dajesz go na proponowanie klubom za 0, kluby składają ofertę, ty przyjmujesz i modlisz się by przyjął którąś za 0. W ostatniej chwili anulujesz i gra. To działa, ale jest możliwość że wybierze tamten klub, co maczał przy tym prezes i wtedy nic nie poradzisz.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.05.2011 11:51    #6
Tylko w tym sposobie jest minus - jeżeli zawodnik chce odejść, do odrzucenie oferty sprawi, że się obrazi :) Więc już lepiej go sprzedać, będzie większy pożytek :) A co do samej sprawy - widocznie prezes prowadzi taktykę Ajaxu czy Porto, czyli kupić, wytrenować, sprzedać z zyskiem :) Jedynym w pełni uczciwym sposobem jest rozwijanie szkółki i ściąganie utalentowanych juniorów :)
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

machaj88 Młody aktywista

0
18.05.2011 12:20    #7
Ja robię jak mówił szwedo - ustalam cenę wyjściową na 150 mln € i nie reaguję na spekulacje transferowe. Oferty nie przychodzą, a zawodnik się nie obraża.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.05.2011 o godz. 12:21

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.