Kontrakt podpisany, a samowolka zawodnika

emdzej Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.05.2011, 16:38    Pytanie
Witam

Otóż postanowiłem sięgnąć nieco głębiej do kieszeni (Barcelona) i nabyłem paru grajków w tym Neymara, Williana, Alexa Sandro. Problem w tym, że po podpisaniu kontraktów i przyjściu do klubu owych panów ich wartość jest nieznana. Bodaj rok rozpoczęcia kontraktu to 1900r, a po przeniesieniu Sandro do rezerw ten postanowił ot tak odejść z klubu. Inne kluby mogą z nimi bez problemu podpisać kontrakt, a niestety po wydaniu 250mln PLN nie widzi mi się ich oddawać nie spojrzawszy nawet na ich grę.

Pozdrawiam

buczek93 Młody aktywista

0
17.05.2011 18:37    #1
nie pomieszał ci ktoś kontraktów w edytorze ?
Albo wczytaj grę sprzed ich transferów

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
17.05.2011 19:10    #2
Ruszałeś coś w fmrte? Niekoniecznie odnośnie tych graczy, ale w ogóle? Bo jeśli tak to mógł z tego powodu powstać jakiś błąd.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

emdzej Partyzant

0
17.05.2011 19:37    #3
Nic nie było ruszane, trafiło akurat na trzech brazylijczyków do 21lat (starszych nie dotyczyło). Czytałem gdzieś, że owy błąd występował już w starszych fm'ach, myślałem, że go już usunęli ale cóż :P

Dodam także, że jedyne co wiadomo na temat tego kontraktu to to, że jest to "profesjonalny kontrakt miesięczny" :P

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.05.2011 o godz. 19:42

emdzej Partyzant

0
17.05.2011 22:35    #4
OK, pozmieniałem parę wartości za pomocą FMRTE i prowizorycznie śmiga.

Natomiast teraz mam problem z powołaniami do reprezentacji U-23, ponieważ powołania dostało pół składu. Co najdziwniejsze dostali je piłkarze tacy jak Messi, Pique czy Higuain, czy to kolejny błąd ? Nie mogłem z nich skorzystać podczas przygotować do sezonu i w meczy o jakiś tam superpuchar hiszpanii :P

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.05.2011 22:54    #5
z tymi powołaniami to nic dziwnego gdyż wszystkie kraje grające na olimpiadzie powołują swoich najlepszych zawodników u-23 plus kilku starszych (nie pamiętam jaki limit 2 albo 3) więc możesz być pewien że na każdą olimpiadę będziesz tracił kilku zawodników którzy mają

szfedo Przodownik pracy

0
17.05.2011 23:25    #6
No ja teraz podczas olimpiady straciłem ponad 3/4 składu i sparingi mogłem odwoływać albo grać U20 :D Taki urok olimpiad niestety. O ile MŚ, ME i inne ważniejsze imprezy odbywają się przed przygotowaniami to niestety olimpiada jest bodajże w sierpniu co utrudnia przygotowania.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution