Pytania dwa

Mictlan17 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.05.2011, 21:38    Pytanie
Witam,

1. W realnym świecie, młody talent, aby szybciej się rozwijał wypożyczany jest do słabszego zespołu w celu ogrania. Jeśli mam w swoim zespole 17-letnią perełkę lepiej trenować ją we własnej, doskonałej bazie treningowej, dać do rezerw i stopniowo wprowadzać do pierwszej drużyny, czy po roku wypożyczyć do jakiegoś klubu Championship w celu ogrania. Myślałem nad tym drugim, ale wtedy w czasie największego rozwoju będzie trenował w średniej bazie treningowej ligowego średniaka. Jak to jest w FMie, co radzicie?
2. Jack Wilshere. Według mnie najlepszy rozgrywający FM młodego pokolenia. Jest szansa wyciągnąć go w drugim sezonie za rozsądną cenę (30 mln). Na starcie Jack nie chce nawet przysiąść do rozmów, a Arsenal akceptuje 32 miliony. Jaka szansa, że za rok zawodnik zainteresuje sie przejsciem do United a Arsenal nie wystrzeli z ceną?

Dzięki.
""You told us to come back when we've won 18..." - WE ARE BACK!

machaj88 Młody aktywista

0
17.05.2011 21:44    #1
1. Lepsza doskonała baza i sporadyczne występy niż marne obiekty i gra regularna.

2. Ja kupiłem Wilshera za 2.1 mln €, ale w sezonie 2016/17 :P
Póki będzie grał w pierwszym zespole to cena będzie rosła. Jak przestanie występować, to zacznie spadać.
btw. wcale taki wspaniały nie jest.

andryi Partyzant

0
17.05.2011 21:48    #2
1 - zawodnikowi potrzebne jest przede wszystkim ogranie czyli musi grac, grac i jeszcze raz grac. Ja w swoim przypadku czesciej zostawiam u siebie, tyle ze jest dostepny do rezerw i jednoczesnie wpuszczam go do pierwszego jezeli moge.

2 - jest dosc niewielka szansa ze Jack przejdzie do potencjalnego rywala. Jesli chodzi cene to moze wzrosnac z uwagi na to ze Wilshere jest mlody i sie szybko rozwija, a dodatkowo dostaje szanse w 1 skladzie. Sprobuj z Ramseyem, tak samo dobry a maksymalne umiejetnosci potecjalnie wyzsze.

andryi Partyzant

0
17.05.2011 21:50    #3
machaj88 - powiedzielismy wlasciwie to samo :D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution