Potrzbuje pomocy z napastnikiem/kami

heaieono Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.05.2011, 21:09    Pytanie
Gram totenhamem 3sezon, w 1 Defoe jakos jeszcze strzelal czy byl sam w 'ataku' czy z Crouch'em. Ale wreszcie sie wypalil, im starszy tym wiecej kontuzji co daje mniej wystepow i strzelonych bramek, wiec kupilem Neymara i 'talent' z Francuskiego Auxerre. To on - http://imageshack.us/f/4/napast.jpg/

Gram taktyka 4-2-4, 4-2-3-1 lub 4-5-1. I jakbym nie ustawil ich to albo w meczu gdzie wynik czasem jest po 5:0 to strzela tylko 1 bramke :/ Wiec male szanse sa aby zostali 'krolami strzelcow'. Moze mi ktos pomoc?;p Jestem otwarty na propozycje ;P

Zazwyczaj gram takimi skladami:
4-2-4: http://img59(...)4hr.jpg/
4-2-3-1: http://img33(...)31v.jpg/
4-5-1: http://img14(...)1nq.jpg/

Mictlan17 Partyzant

0
18.05.2011 21:17    #1
Rozumiem, że chodzi Ci o słabą skuteczność napastników?

Marnować raczej nie marnują sytuacji, bo są chyba dobrzy, szczególnie ten Twój talent z Axuerre (newgen, prawda?).

Ustaw, żeby wychodzili na wolne pole, częściej strzelali, przeprowadzali rajdy z piłką. Pomajstruj w taktyce albo pogadaj z nimi na privie i zaleć parę indywidualnych zagrań
""You told us to come back when we've won 18..." - WE ARE BACK!

andryi Partyzant

0
18.05.2011 21:20    #2
zdecydowanie najlepszym twoim napadziorem jest ten Benali, do tego jest on target strikerem, czyli raczej woli zbijać górne piłki do kolegów z zespołu. Jest typowym odgrywającym. Myślę ze dobrze byłoby go postawić jako Kompletnego napastnika na pare meczy w ustawieniu tym drugim twoim ( tym asymetrycznym). Neymar to wspaniały napastnik ale troche samolubny i lubi marnować "setki" - zawsze wolałem go jako skrzydłowego. Do tego Neymar i Benali mogliby naprawde fajnie współpracowac jako lis pola karnego(neymar) i kompletny napastnik (benali).

PDrasta Młody aktywista

0
18.05.2011 21:27    #3
Jeżeli zmieniasz taktyke co mecz, dwa to spróbuj zagrać jedną przez więcej meczy, 6-7, jeżeli nie wypali może zmień mu zadanie(Lis, Kompletny itp.) Nie wiem czy to coś zmieni, ale jak zawodnik ma średnią 7,48(Neymar) i 6,78(Benali) to zdecydowanie postawiłbym na Neymara, niech Benali się zmotywuje do walki o pierwszą jedenastkę.Miałem tak z bramkarzem, puszczał co mecz 2-3 bramki[pewny pierwszy skłąd] po kupieniu zawodnika o podobnych atrybutach wziął się w garść i puszczał 0-2 bramki, więc poprawa była. Takie coś przychodzi mi do głowy, niech się wypowiedzą bardziej obeznani gracze. ;)
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

heaieono Partyzant

0
18.05.2011 22:20    #4
@Mictlan17- Tak, to newgen. Wlasnie staram sie im przemowic do rozsadku co do strzalow i dryblingu..
@andryi- Sprawdze czy to to pomoze.. OBY :D, co do nie trafiania 100% akcji przez Neymara, robi to samo u mnie, albo strzeli bez sensu, albo nie poda w sytuacji 2na 1 gdzie 2 napastnik by mial pusta bramke :/. 'Talent' gra odgrywajacego ;P
@PDrasta- Nie zmieniam co mecz lub kilka, gram mniej wiecej 1/3, 1/2 sezonu jedna taktyka i sprawdzam jak idzie zawodnikom na danej taktyce. Ale przy tych co teraz gram to obroncy strzelaja wiecej bramek z roznych niz napastnicy:/.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 18.05.2011 o godz. 22:22

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.