Zapisana gra nie została wczytana

adson43 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.05.2011, 22:51    Pytanie
Witam wszystkich. Podejrzewam najgorsze.Jak wiemy, dziś były burze. Normalnie sobie grałem, normalnie zapisałem, normalnie wyłączyłem, i po godzinie załączam a tu taka niespodzianka - wyskakuje mi "not well formed... - default.XML. nacisnąłem ok, wczytuje i mi wyskakuje " Zapisana gra nie została wczytana" Może ktoś zaradzić??

Zymon Partyzant

0
21.05.2011 23:09    #1
A więc, problem pojawia sie gdy:
- podczas zapisywanie gry wyłączysz komputer i gra nie zapisze sie do końca,
- podczas zapisania gry gra sama sie wyłączy,
- czasami powstają "samoczynnie" (tzn. nie wiadomo dlaczego).
Więc jeśli masz takie problemy to często zapisuj gre w innych savach i rób kopie save'ów. Tych gier już nie odzyskasz.

Ja mialem cos takiego w poprzednick wersjach i odzyskalem save'a. U mnie byl to problem z jakims plikiem w kompie ale go naprawilem i moglem nadal grac. Wlacz program chyba regedit ( nie mam pewnosci ) przez start uruchom . poszukaj plik error_check_comments i go usun, zrob jeszcze skanowanie kompa tez przez Start Uruchom ( tylko nie znam nazwy skanowania ) i tam ci powinno usunac bledy i gra powinna chodzic

zauwazylem ze masz za ulubiona wersje gry fm2007.ja w niego właśnie zaczełem grac.Mam pare pytan ktore napisalem ci w donosie.Bede wdzieczny za odp. Pozdrawiam

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.05.2011 o godz. 23:11

był - będzie - jest zawsze IKS!

Salmen Młody aktywista

0
22.05.2011 10:04    #2
Zobacz w "Zapisane Gry" czy nie masz backup tego save. Jak nie to spróbuj tego. Post użytkownika ndL.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 22.05.2011 o godz. 10:05

error 404 - not found

adson43 Partyzant

0
22.05.2011 16:05    #3
No mój nawet nie wiem czemu sie zrobił. Normalnie zapisałem, wyłączyłem gre, i komputer, nic nie edytowałem... A jest jakaś szansa żebym odzyskał te dane stamtąd (np. zawodnicy itp.)

Kacper125 Partyzant

0
22.05.2011 17:57    #4
To była zmora starych Fm'ów, przynajmniej u mnie.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.