Wychowanek Realu M.- Miguel Torres

PZU Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.05.2011, 19:57    Pytanie
Witam.

Piszę z dość nietypową sprawą, ale taką, która mnie denerwuje. Mianowicie, ostatnio grając karierę w FM11 postawiłem sobie cel- zbudować drużynę opartą praktycznie na wychowankach klubu, która będzie zwyciężać ( coś jak Barca ;p ). Kiedy ściągnąłem do Realu M. Miguela Torresa z Getafe, pomyślałem sobie: " No, to jeden wychowanek więcej w drużynie " :D Ale kiedy przyszedł czas zgłosić skład do Ligi Mistrzów, zobaczyłem, że dalej w zespole mam 3 wychowanków: Casillas, Adan i Granero, a przecież M. Torres również jest wychowankiem najbardziej utytułowanego klubu na świecie. Dlatego prosiłbym bym o odp. na pytanie, dlaczego M. Torres w FM11 nie jest uznawany jako wychowanek Realu M.

rainfall248 Młody aktywista

0
26.05.2011 20:08    #1
Niedopatrzenie SI?
Wychowankiem jest na 100%, pamiętam jak popierdalał na obronie u Capello ;)
Może wtedy Real nie grał najlepiej, ale tamten sezon to jeden wielki horror.

PS. Grał z numerem 38, czyli większym niż 25, więc musiał być z Castilli, czyli grał w rezerwach, a zapewne i w szkółce, więc wychowanek jak się patrzy.
Możesz spróbować zmienić to w FMRTE, chociaż nie pamiętam, czy tam jest taka opcja.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.05.2011 o godz. 20:13

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
26.05.2011 20:15    #2
Bardzo dziwne, może ma jakoś niedokładnie wypełnioną historię i przez to te problemy?
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

PZU Partyzant

0
26.05.2011 21:07    #3
Jak patrzyłem na historię klubową Miguela Torresa, to jego pierwszym klubem był Real Madryt "C" przez 2 sezony, następnie zawodnik Castilli przez 1 sezon, a później gracz Realu Madryt przez 3 sezony. Miguel Torres jest na pewno wychowankiem Realu M., więc myślę, że jest to mało istotny, lecz dla niektórych (szczególnie kibiców Realu M.) błąd. Ciekaw jest jak będzie z Danim Parejo, Javi Garcia i Calejonem :D. No nic trudno się mówi. Ciekaw jestem tylko jeszcze czy można to jakoś zmienić? Tylko proszę o pewną odpowiedź, a nie przypuszczenia ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.05.2011 o godz. 21:08

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
26.05.2011 21:09    #4
Znaczy ja wiem, że Miguel jest wychowankiem Królewskich, tylko jestem ciekaw czy gra poprawnie oblicza sezony w rezerwach jako grę w klubie latach bodaj 18-21.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Falcon Przodownik pracy

0
26.05.2011 21:29    #5
Być może jest to niedopatrzenie SI.Ja obecnie gram Torino,ściągnąłem Recobę,który przecież tyle lat grał w Interze i co?Dni do uzyskania obywatelstwa ma dopiero około 20. Na nic zdało się jego granie w Interze.Fm nie oblicza tego że wcześniej tyle grał w lidze włoskiej,tylko wszystko jest liczone od 0
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

PZU Partyzant

0
26.05.2011 22:23    #6
[quote=Falcon]Być może jest to niedopatrzenie SI.Ja obecnie gram Torino,ściągnąłem Recobę,który przecież tyle lat grał w Interze i co?Dni do uzyskania obywatelstwa ma dopiero około 20. Na nic zdało się jego granie w Interze.Fm nie oblicza tego że wcześniej tyle grał w lidze włoskiej,tylko wszystko jest liczone od 0[/quote]

Nie jestem pewien, ale czy w we Włoszech nie jet tak, że trzeba stale przebywać w kraju ? ( chodzi mi o świat FM'a :D )

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.05.2011 23:18    #7
Nie tylko Miguel. Spójrzcie na Arbeloę. On też jest wychowankiem Realu, a w grze tego nie uwzględnili. To trochę szerszy problem :)
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

PZU Partyzant

0
27.05.2011 00:31    #8
Masz rację vietti, i wydaje mi się, że podobnie jest z Negredo, Calejonem i zapewne jeszcze paroma innymi zawodnikami, i jetem pewien, że ten problem nie dotyczy tylko Królewskich.

mateuszmc Partyzant

0
27.05.2011 16:06    #9
A może gra rozumie Real Madryt "C", Castille i Real Madryt (ten "oryginalny";) jako 3 zupełnie inne kluby ?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.05.2011 o godz. 16:06

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.